Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Adrian Stoian, gata să semneze cu una dintre marile echipe din Liga 1: ”Să vedem ce o să se întâmple”

EXCLUSIV | Adrian Stoian, gata să semneze cu una dintre marile echipe din Liga 1: ”Să vedem ce o să se întâmple”

Superliga

Comentarii

Adrian Stoian şi-a petrecut aproape toată cariera în Italia, dar ar fi tentat să revină în Liga 1. Mijlocaşul de 27 de ani susţine că şi-ar dori să joace în oraşul natal, Craiova, după modelul Alex Mitriţă.

Stoian a plecat din fotbalul românesc când era doar un copil, în 2009. Atunci, AS Roma l-a transferat de la Şcoala de Fotbal Gică Popescu şi din acel moment a jucat doar în Italia. Acum, Adrian Stoian a retrogradat cu Crotone în Serie B şi şi-ar dori să înceapă o nouă aventură.

Aflat în cantonament cu echipa naţională, mijlocaşul de 27 de ani susţine că n-ar refuza o revenire în Liga 1. Mai ales dacă oferta vine de la Craiova, oraş în care s-a născut: ”(n.r. întrebat dacă ar da Italia pentru Craiova) Da, de ce nu? Adică acum depinde de foarte multe chestii, îţi dai seama. Doar că, momentan, să vedem la vară ce o să se întâmple. Vara asta, după vacanţă, da”, a declarat Adrian Stoian pentru Telekom Sport.

De-a lungul carierei, Stoian a mai jucat pentru Pescara, Bari, Chievo, Genoa şi Crotone. În prezent este cotat la două milioane de euro.

Afla mai multe despre: adrian stoiancs u craiovaliga 1crotone 

viewscnt
Articole similare