Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Adrian Vasile despre perioada de inactivitate din handbal: ”Fetele sunt profesioniste. Vorbim despre cel mai înalt nivel în sportul mondial feminin”

EXCLUSIV Adrian Vasile despre perioada de inactivitate din handbal: ”Fetele sunt profesioniste. Vorbim despre cel mai înalt nivel în sportul mondial feminin”

Handbal

Comentarii

Adrian Vasile a mărturisit la Sport Report că perioada de inactivitate afectează sezonul CSM-ului, dar că se bucură că poate lucra alături de sportive atât de profesioniste precum elevele sale.

La Telekom Sport, antrenorul formaţiei CSM Bucureşti, Adrian Vasile, a vorbit despre perioada de inactivitate cauzată de pandemia de coronavirus care a întrerupt şi sezonul competiţional la hanbal: ”Din punct de vedere sportiv este un dezavantaj pentru toate echipele pentru că suntem forţaţi practic să ieşim fel de zonă de efort specific şi asta o să lase urmări asupra din orice tuturor. Cred că eram într-un moment bun încă de la începutul anului în care reuşisem să ne calificăm în sfertul de finală. Am fost foarte aproape de locul 1 în grupă. Închisesem şi meciul cu Vâlcea din campionatul intern, aşa că eram pe o pantă ascendentă, eram pe o perioadă bună, aşa că lucrurile astea cu pandemia nu sunt deloc în controlul nostru, aşa că asta e. E realitatea noastră, trebuie să ne adaptăm, să fim pregătiţi atunci când vom putea relua antrenamentele şi meciurile” a mărturisit Adrian Vasile.

Cum se pregătesc fetele de la CSM Bucureşti în această perioadă de pauză? ”O luăm din aproape în aproape pentru că este foarte greu să avem un plan clar pe termen lung pentru că nu ştim cât va dura această perioadă în care suntem separaţi.  Din punct de vedree fizic ele au un program pe care Dragoş, preparatorul fizic l-a trimis.  E un program pe care îl fac în casă, e clar un program de menţinere.  Un antrenament în casă nu poate înlocui antrenamentul pe care îl faci într-o sală de fitness”  a mai explicat antrenorul ”tigroaicelor”

”Din punct de vedree al antrenamentului de handbal suntem deconectaţi sută la sută pentru că asta e situaţia.  Partea bună atunci când antrenezi în handbalul feminin este că acest pericol al kilogramelor în plus este mai mic decât în handbalul masculin, cel puţin asta e experienţa mea în domeniu. Aşa că fetele cred că au mai multă grijă decât băieţii, în zona asta. Pe lângă faptul că sunt profesioniste, vorbim de cel mai înalt nivel în sportul mondial feminin, în handbal.  Aşa că, pe lângă toate, e şi o zonă în care vorbim mult la telefon. Încercăm să ne facem anumite planuri pentru că e de datoria noastră să fim şi un pic vizionari până când Guvernul şi la nivel global această situaţia un sfârşit sau după care să ne putem orienta, aşa că până atunci cam asta ne rămâne, să facem fiecare treaba la noi acasă, să respectăm ce ni se cere din partea autorităţilor şi să fim sănătoşi” a încheiat Adrian Vasile, intervenţia de la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: adrian vasile 

viewscnt
Articole similare