Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Adrian Vasile după revenirea IREALĂ din Danemarca: ”Pe cât de greu e un astfel de meci, pe atât de mare e bucuria!”

EXCLUSIV Adrian Vasile după revenirea IREALĂ din Danemarca: ”Pe cât de greu e un astfel de meci, pe atât de mare e bucuria!”

Handbal

Comentarii

CSM Bucureşti a învins sâmbătă, în deplasare, formaţia norvegiană Vipers, scor 25-23 (11-12), în cea de-a treia partidă din grupa principală I a Ligii Campionilor. Cristina Neagu, din nou 14 goluri.

În direct la Zoom Sport cu Geanina Iacob, antrenorul CSM-ului, Adrian Vasile a oferit prima reacţie după succesul senzaţional din Danemarca: ”O să fie o pauză bine venită acum, dar pe cât de greu e un astfel de meci, pe atât de mare e bucuria la final” a mărturisit Vasile, imediat după meci.

Principalele marcatoare ale partidei au fost Tomaci 6 goluri, pentru Vipers, respectiv Cristina Neagu 14, pentru CSM. Neagu a şi fost aleasă MVP-ul partidei.

În urma rezultatului, CSM Bucureşti adună 7 puncte, iar Vipers rămâne cu 5 puncte: ”Aş putea părea subiectiv, dar niciun moment nu am avut senzaţia că o să pierdem acest meci. Toată atitudinea lor a fost una pozitivă, şi au arătat extrem de mult caracter, împotriva unei echipe foarte disciplinate, cu un sistem foarte bine pus la punct. Aleargă tot meciul şi ne-au forţat să aruncăm de la 9 metri. Vorbim despre o echipă foarte bună, dar astăzi am obţinut o victorie de caracter” a recunoscut tehnicianul CSM-ului.

Neagu a fost imposibil de oprit. Starul CSM-ului a făcut o partidă absolut fabuloasă şi a marcat 14 din cele 25 de goluri ale echipei noastre: ”Cristina Neagu este aşa cum o ştim şi este extrem de importantă în echipă. Trebuie să le felicit pe toate însă pentru felul în care au evoluat astăzi” a reacţionat antrenorul CSM-ului.

Afla mai multe despre: adrian vasilecsm bucureşti 

viewscnt
Articole similare