Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | „Aduce cu Cruyff în tinereţe”. Fostul fotbalist al Barcelonei, Juan Camara, elogiat după victoria lui Dinamo de la Mediaş

EXCLUSIV | „Aduce cu Cruyff în tinereţe”. Fostul fotbalist al Barcelonei, Juan Camara, elogiat după victoria lui Dinamo de la Mediaş

Dinamo București

Comentarii

Juan Camara (26 de ani) şi-a arătat rapid clasa în tricoul lui Dinamo. Aflat la doar a doua sa prezenţă în roşu şi alb, spaniolul a înscris în succesul pe care echipa lui Contra l-a obţinut la Mediaş, scor 3-1. Prestaţia spaniolului l-a impresionat şi pe Cornel Dinu. Expertul Telekom Sport l-a comparat pe Camara cu marele Johan Cruyff.

La Mediaş, Dinamo a obţinut prima victorie a sezonului, după 1-1 cu Hermannstadt, 0-1 cu Chindia Târgovişte şi 1-1 cu FC Botoşani.

„Cred că a fost un joc în care echipa a muncit foarte mult şi sunt foarte fericit pentru acest prim gol al meu pentru Dinamo şi de prima victorie, care era foarte importantă”, a declarat Juan Camara după Gaz Metan - Dinamo, scor 1-3.

Mijlocaşul spaniol este împrumutat până la finalul sezonului de la Jagiellonia Białystok:

„(Cum te-a convins Dinamo să semnezi?)
Mi s-a prezentat un proiect câştigător. Astăzi a fost doar prima victorie. În final, mi-am dorit să vin aici şi aşa m-au convins

(Ştiai ceva despre fotbalul românesc înainte să vii aici?)
Da, am colegi care au jucat aici. Am şi urmărit un pic. Acum joc aici şi sper să fie un sezon bun în campionatul românesc.

(Vă puteţi bate cu şanse reale la play-off?)
Am demonstrat cu această victorie că, dacă vom juca aşa, că merităm să fim sus”
, a adăugat Camara.

Mijlocaşul care valorează 400 de mii de euro are în CV două meciuri şi un gol pentru echipa seniori a Barcelonei, club la care a fost legitimat între 2014 şi 2018.

„Uitaţi-vă puţin la Camara. Aduce cu Cruyff în tinereţe. Incontestabil, aceşti jucători au şi o educaţie. E decent, are cursivitate”, a declarat Cornel Dinu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: camaradinudinamocryuff 

viewscnt
Articole similare