Experiențe împreună.
You are here:

EXCLUSIV | Afacere între Dumitru Dragomir şi Gigi Becali: ”Este o chestie confidenţială”

EXCLUSIV | Afacere între Dumitru Dragomir şi Gigi Becali: ”Este o chestie confidenţială”

FCSB

Comentarii

Dumitru Dragomir şi Gigi Becali s-au înţeles pentru o afacere, în urma căreia patronul FCSB a încasat o sumă importantă de bani.

Relaţia dintre Dumitru Dragomir şi Gigi Becali a fost presărată cu unele conflicte, însă întotdeauna au trecut peste ele şi au rămas prieteni buni.

Acum, cei doi au încheiat o afacere prin care patronul FCSB s-a ales cu o sumă importantă de bani.

Afacere între Dumitru Dragomir şi Gigi Becali: ”Nu vreau să vă spun cât am dat”

În noiembrie 2013, Dumitru Dragomir a pierdut alegerile pentru şefia Ligii Profesioniste de Fotbal, for pe care l-a condus nu mai puţin de 18 ani.

Cu mici excepţii, Dragomir a stat de atunci departe de fotbal. S-a zvonit că ar fi fost dorit preşedinte la Rapid şi chiar la Dinamo, dar singura implicare pe care a avut-o a fost la FC Voluntari.

Totuşi, fostul preşedinte al LPF nu are timp să se plictisească. Dumitru Dragomir este foarte implicat în afacerile imobiliare dezvoltate de fiul său şi deseori vizitează şantierele firmei.

Printre altele, Dumitru Dragomir lucrează în această perioadă la dezvoltarea unui complex imobiliar în Pipera, pe un teren de 5.000 de metri pătraţi.

Suprafaţa a cumpărat-o de la Gigi Becali, în cadrul unei afaceri în care patronul FCSB a câştigat o sumă importantă.

”Nu vreau să spun cât am dat, este o chestie confidenţială. A fost o afacere între mine şi el şi mi se pare normal sa ramâna confidenţială”, a declarat Dumitru Dragomir pentru Telekom Sport.

Dragomir n-a vrut să dezvolte detaliile tranzacţiile, dar, potrivit specialiştilor, un metru pătrat de teren în acea zonă se vinde cu aproximativ 170-200 de euro.

Pe de altă parte, Dumitru Dragomir spune că nu trăieşte din aceste afaceri şi lucrează pentru firma fiului său fără să primească vreun ban în schimb.

Într-un interviu pentru gsp.ro, omul de afaceri în vârstă de 75 de ani susţine că pensia pe care o încasează de la stat îi este suficientă pentru a-şi acoperi cheltuielile:

Eu trăiesc din pensia pentru care am plătit pentru ea... pensie de stat. Nu sunt om bogat, sunt un pensionar bogat. Nu iau niciun salariu, nici de la fiu-miu de la firmă.

Mie îmi ajunge pensia. Nu beau, nu fumez, nu mănânc mult. Am slăbit 12 kilograme, uite cum arăt. Mai mult aşa cu mâna arăt (n.r. râde), dar oricum...”, a mărturisit Dumitru Dragomir.

viewscnt
Articole similare