Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Agenţia Naţională Anti-Doping a oprit testările. Cristi Balaj îi avertizează, totuşi, pe sportivi: "Tele-munca funcţionează perfect"

EXCLUSIV | Agenţia Naţională Anti-Doping a oprit testările. Cristi Balaj îi avertizează, totuşi, pe sportivi: "Tele-munca funcţionează perfect"

Diverse

Comentarii

Nu doar sportul este în acest moment oprit, dar şi activitatea Agenţiei Naţionale Anti-doping are de suferit. Directorul ANAD, Cristi Balaj, a explicat modul de lucru al instituţiei.

„Activitatea ANAD s-a redus considerabil, respectăm întocmai cerinţele decretului stării de urgenţă. Colegii mei au apelat la modalitatea tele-muncii care funcţionează perfect şi oarecum activitatea nu este periclitată.”

În acest moment testările antidoping sunt oprite, dar sportivii vor rămâne monitorizaţi.

„Importantă este sănătatea sportivilor, a staff-ului medical şi a colegilor care fac testările şi am sistat oarecum o perioadă de timp, dar asta nu împiedică dacă avem informaţii referitoare la anumite încălcări ale controlul antidoping să facem controale”, a explicat Balaj.

Bălaj explică şi când s-ar putea afla sancţiunile sportivelor de la Corona Braşov, suspendate provizoriu din decembrie, după ce au fost prinse că foloseau o terapie interzisă de WADA.



„Din păcate, ultima şedinţă a Comisie de Audiere care trebuia să fie vineri 13 martie s-a amânat, am avut un membru care nu a putut participa, cel care lucrează la Ministerul de Justiţie, a avut acea interdicţie având în vedere că un coleg se afla în carantină. Probabil, pe data de 30 va exista o şedinţă.  Încercăm să o facem prin intermediul IT, Skype e un exemplu care funcţionează în această perioadă, şi vor apărea deciziile în urma acestei şedinţe.

Ce e important să ştie sportivii şi pe cei pe care îi interesează că există posibilitatea şi s-a făcut o cerere din partea sportivilor de îngheţare a sancţiunii deciziei definitive. Decizia definitivă este atunci când, dacă 21 de zile de la pronunţarea comisie de audiere, nu există vreo contestare, un apel a acestei decizii. Vom şti exact de unde pornim pentru a cere îngheţarea sancţiunii acestor sportivi”
, a declarat directorul ANAD, Cristi Balaj, în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: balajanadcoronadoppingbrasov 

viewscnt
Articole similare