Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Aglomeraţie de talente la U21. Rădoi a pus ochii pe un jucător de la Villarreal: "Trebuia să fie convocat, dar s-a accidentat"

EXCLUSIV | Aglomeraţie de talente la U21. Rădoi a pus ochii pe un jucător de la Villarreal: "Trebuia să fie convocat, dar s-a accidentat"

Stranieri

Comentarii

Selecţionerul echipei naţionale de tineret a României, Mirel Rădoi, a dezvăluit că fundaşul dreapta Andrei Raţiu, component al formaţiei secunde a lui Villarreal, trebuia să facă parte din lotul pentru dubla cu Ţara Galilor şi Luxemburg.

"Noi ţinem legătura permanent cu toate loturile de scouting. Dacă apare ceva nou şi ei nu-l au, imediat le spunem: «A apărut jucătorul X». Cum, la fel de bine, pentru această dublă trebuia să fie convocat Raţiu de la Villarreal B, un jucător pe care l-am urmărit de câteva luni. El a fost cu încă un român, Andi (n.r. - Stalea), la Villarreal C. El a făcut pasul deja către Villarreal B, a avut şase partide jucate. Am reuşit să vorbim cu directorul sportiv şi cu antrenorul, erau foarte mulţumiţi de el.

Din păcate, s-a accidentat, pentru că altfel putea să facă parte din lotul pentru această dublă. Sunt jucători care apar, relaţia dintre noi şi departamentul de scouting este una foarte strânsă", a spus Mirel Rădoi, la Telekom Sport.

În vârstă de 20 de ani, Andrei Raţiu şi-a făcut junioratul la Villarreal, iar în această vară a fost promovat la echipa secundă a "Submarinului Galben", pentru care a jucat în şase meciuri şi a înscris un gol, în liga a treia spaniolă.

Afla mai multe despre: radoivillarrealratiu 

viewscnt
Articole similare