Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "Ai fost un jucător agresiv, muşcai din iarbă". Cum a eşuat Mirel Rădoi în partidele cu Islanda şi Norvegia: "Poate le cerem mai mult decât pot da"

EXCLUSIV | "Ai fost un jucător agresiv, muşcai din iarbă". Cum a eşuat Mirel Rădoi în partidele cu Islanda şi Norvegia: "Poate le cerem mai mult decât pot da"

Echipa națională

Comentarii

Reacţiile de după ratarea calificării la EURO 2020 şi după umilinţa cu Norvegia continuă să apară. De această dată, Florin Răducioiu a încercat să-şi explice situaţia de la naţionala României.

Florin Răducioiu, despre Mirel Rădoi: "Trebuie să fim atenţi ce declarăm, atunci când începem o campanie de calificare"

Naţionala antrenată de Mirel Rădoi a înregistrat rezultate negative la distanţă de câteva zile. Mai întâi a ratat calificarea la EURO 2020, după înfrângerea din Islanda, scor 2-1, apoi a fost învinsă la scor în Norvegia, 4-0, în Liga Naţiunilor. 

Florin Răducioiu a analizat situaţia, începând de la jucători până la Mirel Rădoi: "Ne întoarcem din aceste ţări nordice cu şase goluri primite şi un singur gol marcat. A fost un joc lipsit de calitate tehnică, tactică, fără o idee tactică. Îl apreciez pe Mirel Rădoi, dar e total neinspirat şi depăşit de miză. Eu vorbesc mai ales de meciul cu Islanda. Am avut o echipă fără atitudine. Poate acestor băieţi le cerem mai mult decât pot da. 

Rădoi, declarând că va aborda aceste meciuri ofensiv, cred că a făcut o mare greşeală. Trebuie să fim atenţi ce declarăm, atunci când începem o campanie de calificare. Făcând aceste declaraţii şi-a complicat viaţa. Îmi pare foarte rău pentru Mirel Rădoi. Trebuia să abordeze realist meciurile. Cred că lipsa lui de experienţă şi-a spus cuvântul. Vorbim despre echipa mare. 

Mă miră că nu a reuşit să le transmită jucătorilor ideea de a lupta, de a nu ceda, mai ales la ce jucător a fost el. Cum poţi spune că vom încerca să limităm proporţiile scorului? Tu, care ai fost un jucător agresiv, care muşcai din iarbă!", a declarat Florin Răducioiu în cadrul emisiunii "Sport Report". 

Afla mai multe despre: florin raducioiumirel radoiromaniaromania islandaromania austria 

viewscnt
Articole similare