Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "Aici, Contra e la fel cum e Guardiola". Ce răspuns a dat Aleix Garcia când a fost întrebat despre revenirea la Manchester City

EXCLUSIV | "Aici, Contra e la fel cum e Guardiola". Ce răspuns a dat Aleix Garcia când a fost întrebat despre revenirea la Manchester City

Dinamo București

Comentarii

Noul mijlocaş al lui Dinamo, Aleix Garcia (23 de ani), a vorbit, pentru Telekom Sport, despre aventura sa de la Manchester City, club cu care şi-a încheiat contractul.

Manchester City l-a achiziţionat pe Garcia, în 2015, de la Villarreal pentru suma de 4 milioane de euro. Anul acesta, în iulie, cele două părţi şi-au încheiat colaborarea. Mouscron (Belgia) şi Girona (Spania) sunt echipele la care ”cetăţenii” l-au împrumutat pe Garcia, în toţi aceşti ani.

"De la Guardiola am învăţat multe. Pentru mine, este cel mai bun antrenor din toţi. Are un fel de a juca total diferit faţă de toţi ceilalţi, aşa că toţi anii în care m-am antrenat cu el au fost o onoare, pentru că m-a ajutat mult să cresc ca fotbalist. 

Aici, Cosmin este la fel cum e Guardiola în Spania, până la urmă. Mă antrenez de puţin timp cu Cosmin Contra, dar ştiu că va fi un antrenor foarte bun pentru noi. Noi, jucătorii, îl vom ajuta pe el, ca antrenor, să îndeplinească obiectivul", a declarat Aleix Garcia pentru Telekom Sport.  

Aleix Garcia: "Am încheiat contractul cu Manchester City"

În ciuda informaţiilor apărute în ultimele zile, Aleix Garcia nu mai e jucătorul lui Manchester City: "Clubul (n.r. - Manchester City) este foarte mare, are o organizare sportivă pe care nu o are nimeni în lume şi ce m-a impresionat cel mai mult a fost cand am ajuns acolo. City are legături în toată lumea, oriunde mergi, City e unul dintre cele mai mari cluburi din lume.  

Acum dorinţa mea cea mai mare e să joc toate minutele aici, toate meciurile, să ajut echipa să-şi atingă obiectivele şi să încerc să cresc ca şi jucător pentru viitor.  

(n.r. - Dacă joci bine la Dinamo, te poţi întoarce la City?) Nu, am încheiat contractul cu City, acum sunt jucătorul celor de la Dinamo până la finalul sezonului, iar ce se va întâmpla după, nimeni nu ştie", a mai spus spaniolul.   

VIDEO | Aleix Garcia, primul interviu de la venirea în România! De ce a ales Dinamo, ce temere are şi aspectul de care nu s-a ferit: "Nu cunoşteam pe nimeni"

Afla mai multe despre: aleix garciadinamoaleix garcia manchester city 

viewscnt
Articole similare