Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Alarmă la Craiova. Ce s-a întâmplat cu golgheterul echipei: ”Depinde ce se va întâmpla în următoarele zile”

EXCLUSIV | Alarmă la Craiova. Ce s-a întâmplat cu golgheterul echipei: ”Depinde ce se va întâmpla în următoarele zile”

Superliga

Comentarii

Craiova se confruntă cu o problemă serioasă înaintea derby-ului cu FCSB, programat pe 31 martie, de la 20:30, pe Telekom Sport. Elvir Koljic, golgheterul echipei s-a accidentat şi sunt şanse foarte mici să joace.

Devis Mangia are emoţii mari înaintea partidei cu FCSB. Unul dintre cei mai buni jucători din echipă are probleme medicale şi sunt şanse mici să joace. Pavel Badea a dezvăluit că Elvir Koljic este suspect de ruptură musculară şi ar putea lipsi în partidele următoare:

”Koljic e unul din cei accidentaţi. Doi jucători au fost trimişi pentru moment la echipa a doua. Îl avem pe Bancu, care s-a accidentat uşor şi sperăm că pâna la ora meciului cu FCSB va fi recuperat. Sperăm să reuşim să obţinem un rezultat pozitiv, pentru că altfel obiectivul propus nu va fi îndeplinit. (Koljic mai are şanse să joace în play-off?) Depinde de controlul pe care îl va face în următoarele zile, pentru a şti situaţia lui din punct de vedere medical. Suspiciune de ruptură musculară.

Cred că dacă nu joacă Koljic, e foarte bun Cortez (n.r. Fortes). Care a fost adus pentru aceste situaţii. E un jucător tehnic, de forţă, sper să fi slăbit 2-3 kilograme ca să fie şi mai bine din punct de vedere fizic. Vom vedea dacă va confirma sau nu”,
a declarat Pavel Badea pentru Telekom Sport.

Elvir Koljic, în vârstă de 23 de ani, s-a accidentat în meciul Bosniei cu Armenia (scor final 2-1), chiar dacă a fost introdus în minutul 87, în locul lui Edin Dzeko. După doar trei minute, atacantul Craiovei a acuzat dureri musculare şi şi-a lăsat echipa în 10 oameni, dat fiind faptul că erau făcute toate schimbările.

Afla mai multe despre: pavel badeacraiova 

viewscnt
Articole similare