Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Alegerile care nu-l vor lăsa pe Rădoi să doarmă la noapte. Cum va juca România cu Islanda: "Acolo are dubii"

EXCLUSIV | Alegerile care nu-l vor lăsa pe Rădoi să doarmă la noapte. Cum va juca România cu Islanda: "Acolo are dubii"
Comentarii

Daniel Pancu, antrenorul celor de la Poli Iaşi, a fost invitat în emisiunea Sport Report de la Telekom Sport, unde a vorbit despre meciul României de joi, împotriva Islandei, din semifinala barajului pentru calificarea la Campionatul European.

Pancu nu vrea să îi facă nicio sugesie selecţionerului, însă ştie ce poziţii îi dau, în acest moment, bătăi de cap selecţionerului. 

"Eu sunt convins că una, două dileme pentru primul 11 are, dar din respect nu aş face nicio sugestie pentru echipa de start.  Se vorbeşte mult despre Dragoş Grigore cu Toşca, din ce am văzut prin ziare. Probabil că acum are dubii la zonele laterale decât cele centrale ale apărării", a declarat Pancu la Telekom Sport. 

De asemenea, Pancu nu crede că Islanda îşi va face jocul consacrat: "Fiind pauza asta atât de lungă inclusiv la nivelul echipelor naţionale, nu mai ştiu nici dacă Islanda şi-a menţinut acel 4-4-2, cu un joc plin de avânt, agresiv. Nu mai ştiu dacă joacă acelaşi sistem".

Bancu şi Camora sunt jucătorii României în banda stângă, în timp ce pe postul de fundaş dreapta au fost convocaţi Manea şi Hanca. România joacă în Islanda, joi, de la ora 21:45. 

Afla mai multe despre: pancuromania 

viewscnt
Articole similare