Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Alertă la Dinamo! Perovic, INTERZIS să joace în derby-ul cu FCSB: "S-au depistat câteva anomalii la vizita medicală"

EXCLUSIV | Alertă la Dinamo! Perovic, INTERZIS să joace în derby-ul cu FCSB: "S-au depistat câteva anomalii la vizita medicală"

Dinamo București

Comentarii

Cu o zi înaintea derby-ului cu FCSB, din prima manşă a semifinalelor Cupei României, Adrian Mihalcea a primit o veste proastă din partea medicilor de la INMS, care l-au oprit de la efort pe Perovic.

Atacantul lui Dinamo are probleme cu inima încă de anul trecut, iar acum medicii de la INMS au luat decizia de a-i interzice lui Perovic să mai evolueze în următoarea perioadă. Fostul doctor al clubului din Ştefan cel Mare, Adrian Motoacă, a confirmat că atacantul are probleme cu inima.

"I s-a luat viza pe vremea când eram la Dinamo, în urma a trei luni de investigaţii. Legea din România aşa prevede în cazurile speciale, unde electricitatea inimii dă semne că ceva nu este în ordine.

Perovic e un tipar european căruia i s-au depistat anumite anomalii electrice pe EKG la prima vizită medicală şi am fost nevoit în perioada mea scurtă la Dinamo să repetăm anumite seturi de analize.

A fost perioada de training de trei luni, a însemnat a nu efectua niciun tipar de antrenament, adică niciun tip de efort. A făcut efort doar în ultima lună în care trebuia să stea, insista personal să vină la Săftica şi să se antreneze separat.

Dacă la INMS s-a stabilit că analizele actuale nu concordă cu posibilitatea de a avea o viză clară, bănuiesc că nu poate juca" , a declarat Adrian Motoacă la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: motoaca 

viewscnt
Articole similare