Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Alex Bourceanu îşi deschide restaurant în ziua derby-ului FCSB - Dinamo: "Nu ştiu cine e favorită!". Ce şi-a pus pe pereţii locaţiei

EXCLUSIV | Alex Bourceanu îşi deschide restaurant în ziua derby-ului FCSB - Dinamo: "Nu ştiu cine e favorită!". Ce şi-a pus pe pereţii locaţiei

Diverse

Comentarii

Alexandru Bourceanu (35 de ani) îşi deschide restaurant în ziua Eternului Derby. Fostul căpitan de la FCSB a acordat un interviu pentru Telekom Sport în care a vorbit despre noua sa afacere, dar şi despre derby-ul FCSB - Dinamo, de sâmbătă, 3 octombrie.

Pe pereţii restaurantului pe care îl deschide în ziua derby-ului FCSB - Dinamo, de pe 3 octombrie, Bourceanu a pus tricourile din colecţia sa, pe care le-a strâns din meciurile importante pe care le-a jucat cu FCSB şi naţionala României.

"Până sâmbătă, când deschidem, sunt ceva emoţii, dar sper să fie bine. Tricourile sunt ce am schimbat eu în carieră, majoritatea sunt de la meciuri pe care le-am pierdut, cu echipele mari pierzi", a spus Alexandru Bourceanu, pentru Telekom Sport.

Bourceanu a vorbit şi despre derby-ul FCSB - Dinamo: "Nu ştiu cine e favorită. Acum, şi cu boala, nu ştii cine şi-a revenit, cine nu şi-a revenit. Clar voi ţine cu FCSB, dar nu ştiu ce se va întâmpla", a spus fostul căpitan al roş-albaştrilor, pentru Telekom Sport.



Meciul FCSB - Dinamo se joacă sâmbătă, 3 octombrie, de la ora 21:00, în etapa a 6-a din Liga 1 şi va fi transmis pe Telekom Sport 1 şi LIVE VIDEO pe www.telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: alexandru bourceanurestaurantderby 

viewscnt
Articole similare