Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Alex Bourceanu, moment savuros la Top Interviuri: "Cu Juventus? Păi, ei au jucat şi noi ne-am uitat!" :)

EXCLUSIV Alex Bourceanu, moment savuros la Top Interviuri: "Cu Juventus? Păi, ei au jucat şi noi ne-am uitat!" :)

Top Interviuri

Comentarii

Unul dintre cei mai iubiţi jucători care au trecut în ultimii ani pe la FCSB, Alexandru Bourceanu a fost invitatul lui Alexandru Săbău la Top Interviuri.

În 2014, Alexandru Bourceanu era probabil cel mai bun mijlocaş defensiv din România. A fost şi anul în care Alex a lăsat banderola de căpitan a roş-albaştrilor şi a plecat în Turcia, la Trabzonspor.

Turcii aveau o echipă foarte bună la acea vreme, cu Florent Malouda, Sol Bamba, Oscar Cardozo sau Kevin Constant printre staruri. La Top Interviuri, Alex Bourceanu şi-a amintit de un moment plăcut petrecut la Trabzon, când gruparea antrenată pe atunci de Vahid Halilhodzic a înfruntat-o pe Juventus în Europa League.


"Am jucat toate meciurile, am fost apreciat. Bine, e urât să spun că am fost apreciat, cred că am fost apreciat. Felul în care aveam discuţii cu oamenii din conducere, felul în care îşi puneau baza în mine în următoarele sezoane, evoluţiile, cred că am fost la un 80% din ceea ce jucasem la Steaua, ceea ce era o chestie bună. Am avut şansa să joc în Europa League, cu Juventus, o echipă care în sezonul următor juca finala Ligii Campionilor. Ei au jucat şi noi ne-am uitat" a povestit fostul căpitan al FCSB-ului, cu zâmbetul pe buze.

Afla mai multe despre: alexandru bourceanu 

viewscnt
Articole similare