Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Alex Bourceanu ştie ce vrea să se facă mai departe: ”Mie îmi place chestia asta, sunt pasionat”

EXCLUSIV | Alex Bourceanu ştie ce vrea să se facă mai departe: ”Mie îmi place chestia asta, sunt pasionat”

Fotbal

Comentarii

Vârful carierei de fotbalist a acestuia a fost perioada 2012-2014 pe când a jucat pentru FCSB.

Fost jucător la FCSB, formaţie cu care a reuşit câteva performanţe notabile, Alex Bourceanu, a spus într-un interviu pentru Telekom Sport care sunt planurile lui de viitor şi unde se vede peste puţin timp. Vrea sa fie antrenor.

"Mie îmi place chestia asta, sunt pasionat. În plus, trebuie să fac ceva cu viaţa mea şi nu mă regăsesc în alte domenii în fotbal. Asta cu furatul meseriei este o chestie veche, nu e cazul să. E mult mai complicata cum pentru un antrenor decât era acum 30-40 de ani pentru că sunt multe aspecte care nu erau luate în considerare. Modelele mele sunt ca atunci când eşti mic copil şi îţi plac cei mai mari jucători din lume." a declarat Bourceanu în exlclusivitate pentru Telekom Sport.

Alex Bourceanu a evoulat în 176 de partide pentru Steaua (2012-2014) / FCSB (2015). Acesta a fost transferat de Steaua la Trabzonspor în 2014 pentru suma de 1.3 milioane de euro cu toate că în acea perioadă cota de piaţă a lui Bourceanu era de 4 milioande de euro. În Turcia, Bourceanu nu a confirmat şi s-a întros la Steaua, devenită între timp FCSB, pentru o scurtă perioadă de timp. Vârful carierei de fotbalist a acestuia a fost perioada 2012-2014 pe când a jucat pentru Steaua Bucureşti.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: alex bourceanusteaua 

viewscnt
Articole similare