Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Alex Chipciu îi avertizează pe fotbaliştii români: "Lui Mirel Rădoi nu îi plăceau aceşti jucători". Secretele selecţionerului României

EXCLUSIV | Alex Chipciu îi avertizează pe fotbaliştii români: "Lui Mirel Rădoi nu îi plăceau aceşti jucători". Secretele selecţionerului României
Comentarii

Alex Chipciu a fost antrenat de Mirel Rădoi la FCSB şi a avut timp să-l cunoască pe noul selecţioner al României. Noul jucător al lui CFR Cluj a susţinut că fostului căpitan din Ghencea nu-i plac jucătorii insistenţi.

Alex Chipciu a recunoscut că i-a plăcut să lucreze cu antrenorul Mirel Rădoi şi le-a transmis un avertisment jucătorilor care ar putea fi selecţionaţi în lotul României: "Eu cu Mirel am avut o relaţie de prietenie, adică mi-a plăcut foarte mult de el când era la Steaua şi am ţinut legătura de-a lungul anilor de când am plecat şi până acum. Adică am vorbit cu el foarte mult înainte să vină selecţioner. Când am fost la Steaua mi-a plăcut foarte mult ca şi gestiune a grupului, cum vorbea cu jucătorii. 

Nu îi plăceau jucătorii care se băgau în seamă, să fie pe capul lui şi asta îmi plăcea mie foare mult. Şi, din punct de vedere tactic, mi-a spus nişte lucruri pe care nu le-am mai auzit. Mă băga atacant şi îmi spune <<Băi, să mai stai acolo, ca să nu te marcheze>>. Lucruri care chiar erau practice. Şi am crezut foarte mult în el ca antrenor şi i-am zis de atunci, dar acum mă feresc să zic <<Ce faci Mirel?>>, la modul la care vorbeam înainte, pentru că e o postură diferită să fie selecţioner şi nu îmi place să mă bag în seamă. Chiar i-am şi spus. Am vorbit strict ce era necesar, cu <<La mulţi ani!, felicitări>>, când a fost pus antrenor. Şi acum depinne şi de jucători să fie buni.

Şi ceilalţi selecţioneri erau la fel. Nu o să aibă parti pris-uri, nu are treabă. Dovadă şi cu Tamaş. S-au certat, nu au... A  vorbit prin presă şi a spus că l-ar chema. Eu am încredere că va face lucruri foarte bune. Acum depidne şi ce aşteptări avem noi", a declarat fotbalistul lui CFR Cluj pentru Telekom Sport.  

Fostul jucător al FCSB i-a luat apărarea şi fostului selecţioner al României, Christoph Daum: "Când a fost domnul Daum care mereu a fost criticat foarte mult. Nu este vina domnului Daum că nu am reuşit noi atunci. Asta a fost situaţia fotbalului românesc, ăştia am fost noi jucătorii şi cred mai mult în lucrurile astea. Decât să scoatem acum un vinovat... Adică vine un antrenor, dă chix şi doar antrenorul e vinovat şi noi, jucătorii, suntem cei mai buni", a mai spus Alex Chipciu.  

 

Afla mai multe despre: mirel radoiromaniaalex chipciu 

viewscnt
Articole similare