Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Alex Maxim a dezvăluit care este echipa sa de suflet din România: ”Sunt condiţii excelente acolo”

EXCLUSIV | Alex Maxim a dezvăluit care este echipa sa de suflet din România: ”Sunt condiţii excelente acolo”

Stranieri

Comentarii

Alexandru Maxim, cel mai în formă stranier, a dezvăluit pentru Telekom Sport ce echipă din România i-a rămas în suflet. Este vorba despre Ceahlăul Piatra Neamţ, echipa din oraşul natal. Maxim speră că Ceahlăul va reuşi să revină în Liga 1.

Alex Maxim a făcut primii paşi în fotbal la Piatra Neamţ şi a trecut apoi la Şcoala de Fotbal Ardealul, când era doar copil. Totuşi, echipa din oraşul natal i-a rămas în suflet. Alex Maxim speră că Ceahlăul Piatra Neamţ va fi susţinută suficient încât să aibă forţa să revină în Liga 1.

”(Speri într-o revenire a Ceahlăului în elita fotbalului pentru a te retrage de la Piata Neamţ?) Nu ştiu dacă pentru a mă retrage de la Piatra Neamţ, dar îmi doresc foarte mult. Sunt condiţii excelente acolo, păcat că nu se fac investiţii, pentru că eu cred că dacă persoanele în  măsură din localitate ar investi şi ar pune umărul, sunt convins că echipa ar putea promova din nou în prima ligă. Pentru că nu multe echipe din Liga 1 au condiţiile care sunt la Piatra Neamţ”, a declarat Alex Maxim pentru Telekom Sport.

În acest moment, echipa de suflet al lui Alex Maxim este în Liga a 3-a. Ceahlăul Piatra Neamţ a fost în faliment, a luat-o din nou de jos şi acum se află în Liga 3, unde ocupă locul 6 în seria sa, la 6 puncte distanţă de liderul Ştiinţa Miroslava.



Cât despre echipa de la care vrea să se retragă, Alex Maxim spune că nu s-a gândit la acest moment şi îşi doreşte, în primul rând, să mai stea câţiva ani în fotbalul din străinătate: ”(Alte echipe din România care te atrag, care îţi fac cu ochiul?) E devreme, nu vreau să spun nu, dar e devreme. Clar că mă gândesc să mai joc 5-6 ani la un nivel ok, dar vom vedea pe viitor unde mă va trage inima”, a mai spus Alex Maxim, într-un interviu pentru Telekom Sport.



În vârstă de 30 de ani, Alex Maxim are un sezon fantastic la Gaziantep. Internaţionul român este unul dintre cei mai buni mijlocaşi din campionatul Turciei şi se află în acest moment pe locul 3 în clasamentul golgheterilor. Maxim este printre cei care au contribuit din plin la performanţele lui Gaziantep din acest sezon, echipă care se află pe locul 3 în campionat, la doar 3 puncte în spatele liderului Beşiktaş.

 

Afla mai multe despre: alex maxim 

viewscnt
Articole similare