Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Alex Paşcanu a anunţat la ce echipă vrea să joace. ”O să stăm la masă cu toţii şi discutăm!”

EXCLUSIV | Alex Paşcanu a anunţat la ce echipă vrea să joace. ”O să stăm la masă cu toţii şi discutăm!”

Echipa națională

Comentarii

Internaţionalul român de tineret, Alex Paşcanu este dorit de Gigi Becali la FCSB. În exclusivitate pentru Telekom Sport, Paşcanu a vorbit despre viitorul său.

”Deocamdată, trebuie să mă întorc la Leicester” a mărturisit fundaşul naţionalei de tineret: ”Sunt legitimat acolo şi o să vedem ce va fi de acum. Există o clauză prin care pot prelungi cu un an contractul” a mai adăugat fotbalistul lui Leicester, al cărui contract expiră în această vară.

”O să stăm la masă cu toţii, cu impresarii mei şi cu cei de la Leicester şi o să vedem care este cea mai bună soluţie şi pentru noi şi pentru ei” a mai spus Paşcanu, pentru Telekom Sport.

De Paşcanu s-a arătat interesat şi patronul FCSB-ului, Gigi Becali: ”Am făcut nişte meciuri bune la echipa de tineret, toţi am jucat bine, ne-am calificat după 21 de ani şi mi se pare normal să fie interes” spune fundaşul echipei lui Mirel Rădoi, care a explicat şi cum arată echipa la care vrea să joace: ”Una puternică, la care ştiu că o să joc, asta e cel mai important” a declarat Alex, pentru postul nostru de televiziune.

Încrezător înainte de Euro U21: ”Ne avantajează acest lucru!”

Mirel Rădoi a anunţat lista preliminară cu jucătorii care pot fi selecţionaţi pentru turneul final din Italia şi San Marino. Pe listă se află şi Alex Paşcanu: ”Trebuie să ne pregătim cât mai bine şi să aşteptăm meciurile. Sunt plin de încredere. Am încredere în echipa noastră şi mergem acolo fără niciun stres. Ştim că avem echipă bună, avem încreedere şi abia aşteptăm să intrăm pe teren şi să jucăm primul meci. Sunt jucători foarte buni pe listă şi o să fie o competiţie bună pentru locuri. Spun eu că ne avantajează acest lucru, ca să avem echipă cât mai puternică” a explicat fundaşul român.

El a mărturisit că s-a temut pentru un moment că nu va fi inclus pe listă de selecţionerul naţionalei de tineret: ”Normal, tot timpul sunt emoţii. Nu se ştie ce e, până nu e. Acum sunt pe listă şi trebuie să trag tare, să îmi ajut echipa cât de mult pot” a încheiat Paşcanu.

În vârstă de 20 de ani, Paşcanu joacă la Leicester din 2016. Fundaşul român măsoară 1.87 de centimetri şi poate evolua pe absolut orice poziţie în defensivă.

  • 15 selecţii are pentru naţionala de tineret a României, Alexandru Paşcanu
  • 24 martie 2017 este data la care a debutat pentru naţionala de tineret

Afla mai multe despre: alex paşcanu 

viewscnt
Articole similare