Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Alexa regretă lipsa suporterilor din tribune. Cum vede meciurile Rapidului după finalul pandemiei de coronavirus: "Va fi o mare pierdere"

EXCLUSIV | Alexa regretă lipsa suporterilor din tribune. Cum vede meciurile Rapidului după finalul pandemiei de coronavirus: "Va fi o mare pierdere"

Rapid

Comentarii

Dan Alexa a venit la Rapid la jumătatea lunii martie, însă n-a apucat să debuteze în acest sezon pe banca giuleştenilor.

Pandemia de coronavirus a oprit tot sportul mondial, iar fotbalul românesc mai are de aşteptat până să îşi reia competiţiile. Chiar dacă se va putea juca în luna iunie, meciurile vor fi fără spectatori, spre dezamăgirea lui Dan Alexa, care e sigur că fanii i-ar fi ajutat enorm pe jucătorii Rapidului în cursa pentru promovare.

"Important este să se joace. Sigur, cel mai important este să se stabilizeze situaţia cu virusul acesta, iar dacă totul este ok, ideal ar fi să se joace. Repet, lumea are nevoie de fotbal, în primul rând, lumea a stat foarte mult în casă şi trebuie să le dai ceva oamenilor pentru a reuşi să revină totul la normal.

Din păcate, un mare atu al Rapidului sunt suporterii, care creează o atmosferă incredibilă. Ne vor lipsi. Am înţeles că multă lume spune că jucătorii nu vor mai avea presiunea galeriei şi vor juca mai relaxaţi. Nu, eu cred că este o mare pierdere că nu o să se joace cu spectatori. Avem nevoie de spectatori. Din păcate, astea sunt regulile. În orice situaţie, trebuie să arătăm bine când încep meciurile şi să ne îndeplinim obiectivul.

Chiar luni am fost să văd terenurile din Regie, cel de antrenament şi cel de joc. Arată bine, s-au însămânţat, vremea ajută foarte mult, se irigă, totul e ok. Legat de noul stadion din Giuleşti, mi-aş dori ca primul joc să fie în Liga I" , a declarat Dan Alexa pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: dan alexarapid 

viewscnt
Articole similare