Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Alexandru Bourceanu se apucă de antrenorat: "Am şanse foarte bune să fiu antrenor mare"

EXCLUSIV | Alexandru Bourceanu se apucă de antrenorat: "Am şanse foarte bune să fiu antrenor mare"

Fotbal intern

Comentarii

Fostul internaţional Alexandru Bourceanu, ajuns la 34 de ani, a anunţat că se apucă de antrenorat.

Fostul mijlocaş de la FCSB este liber de contract, după despărţirea de divizionara secundă Gloria Buzău, în această iarnă, şi mărturiseşte că ia în calcul să revină pe teren, însă doar dacă va primi o ofertă foarte bună.

"Mă antrenez 2-3-4 ore pe zi, poate voi juca, nu ştiu, nu fac mare lucru. Urmează să ne deschidem un restaurant, încerc să ajut şi eu cât pot. (n.r. - ce îi lipseşte pentru a reveni) O variantă foarte bună!  Financiar îmi dau seama că nu voi mai câştiga mulţi bani din această profesie. Ca proiect, dar în principal să fiu seara acasă să iau cina cu familia. Faptul că am stat mult timp plecat şi faptul că am stat mult în cantonament şi-a pus amprenta pe mine", a declarat Bourceanu, pentru Telekom Sport.

Alexandru Bourceanu: "Voi fi antrenor"

Bourceanu se pregăteşte deja pentru noua carieră: "Voi fi antrenor. Sunt foarte interesat de asta. Nu ştiu dacă îmi place, că nu am făcut-o, dar sunt foarte interesat. Eu sunt relaxat, că nu am fost fotbalist mare. Dacă mergem pe chestia asta, chiar am şanse foarte bune să fiu antrenor mare.

Acum încerc să citesc cărţi despre anumiţi antrenori şi să fur câteva idei şi să îmi formez o filozofie. În aşteptarea cursurilor de la Şcoala de Antrenori, acolo voi învăţa probabil multe alte lucruri.

De la fiecare am luat câte ceva, de la unii mai multe, de la alţii mai puţine dar de la fiecare am luat câte ceva. (n.r. - Poţi să ajungi ca antrenor măcar cât ai fost ca fotbalist?) Da, sigur că da, mai mult. Sunt convins că am atribute mai mari pentru a fi antrenor decât am avut pentru a fi fotbalist", a mai spus Alexandru Bourceanu, pentru Telekom Sport.

Alex Bourceanu are 26 de selecţii la echipa naţională. Mijlocaşul central şi-a început cariera la Dunărea Galaţi, după care a mai jucat la Oţelul Galaţi, Politehnica Timişoara, Steaua, Trabzonspor, Arsenal Tula, Dunărea Călăraşi şi Gloria Buzău.

Afla mai multe despre: bourceanu 

viewscnt
Articole similare