Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Alexandru Bourceanu se aşteaptă la spectacol în derby-ul Dinamo - FCSB: "E cel mai frumos meci pe care îl poţi juca în România"

EXCLUSIV | Alexandru Bourceanu se aşteaptă la spectacol în derby-ul Dinamo - FCSB: "E cel mai frumos meci pe care îl poţi juca în România"

FCSB

Comentarii

Fostul internaţional Alexandru Bourceanu se aşteaptă la un derby deschis oricărui rezultat, duminică seară, între Dinamo şi FCSB.

"Rivalitatea Steaua - Dinamo este clar cea mai mare din fotbalul românesc. Fiind şi eternul derby, probabil cel mai frumos meci pe care îl poţi juca în România, presiunea e mare. Indiferent de locul din clasament, tot timpul meciul e deschis oricărui rezultat", a declarat Bourceanu, pentru Telekom Sport.

Bourceanu a vorbit şi despre primul său derby. Se întâmpla în 2012, atunci când FCSB revenea de la 0-1 şi se impunea cu 3-1, prin dubla lui Raul Rusescu şi golul lui Lukasz Szukala. "Complicat, Dinamo era pe primul loc, avea 11 puncte avans şi noi eram urmăritori, cred că eram pe 7, am fost dominaţi, eram conduşi cu 1-0 şi apoi Rusescu a întors jocul cu două goluri şi a făcut scorul final, dar o mare parte din joc ne-am apărat".

Dinamo - FCSB este live pe Telekom Sport 1, astăzi, de la 20:00

Derby-ul dintre Dinamo şi FCSB este programat să se dispute duminică, de la ora 20:00, în etapa a 25-a a Ligii 1. Meciul va putea fi urmărit în direct la Telekom Sport 1 şi live video pe site-ul telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare