Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Alexandru David despre plecările de la Dinamo: ”M-am convins că nu poate juca la noi, după ce mi-a zis aseară că el nu ştie să execute un penalty”

EXCLUSIV | Alexandru David despre plecările de la Dinamo: ”M-am convins că nu poate juca la noi, după ce mi-a zis aseară că el nu ştie să execute un penalty”
Comentarii

Preşedintele clubului Dinamo, Alexandru David a intervenit telefonic în emisiunea Sport Report cu Dan Udrea, de la Telekom Sport. David a explicat de ce au fost înlăturaţi Gicu Grozav şi belgianul Delorge şi a anunţat că Mircea Rednic are mână liberă total la Dinamo.

La Telekom Sport, Alexandru David a făcut acuzaţii dure la adresa fotbaliştilor la care Dinamo a renunţat deja şi a asigurat că Mircea Rednic are încrederea totală a clubului din Şoseaua Ştefan cel Mare. Preşedintele alb-roşilor a mărturisit care a fost motivul pentru care echipa sa a renunţat la serviciile lui Grozav şi Delorge.

”Sunt nişte decizii extrem de clare. Nu poate să te cheme Gicu Grozav şi să baţi aşa un penalty decisiv când clubul aşteaptă de la tine să faci diferenţa. Ne-am simţit luaţi la mişto. Nu puteam colabora în aceste condiţii. În ceea ce-l priveşte pe Delorge este o problemă mai amplă, care include şi ceea ce s-a întâmplat aseară.

M-am convins că nu poate juca la Dinamo după ce mi-a zis ”că el nu ştie să execute un penalty”. Aşa mi-a zis aseară. Băiatul a fost singur. Nu doar de asta l-am dat afară. Hai să ne uităm unde suntem în clasament. E lipsă de atitudine! Până la iarnă nu mai pleacă nimeni, dar...dacă simţim că suntem luaţi la mişto se poate întâmpla orice.

La meciul Csikszereda, o echipă de liga a treia, nu aveau nevoie de antrenor! Trebuia să-i trimit cu magazionerul. Nu aveau nevoie de antrenor ţinând cont în ce situaţie suntem! Rednic are deja mână liberă total. Clubul trebuia să aibă de mult această atitudine.

Hanca este un băiat inteligent, iar eu am vorbit de multe ori cu el. Dar trece printr-o perioadă care nu se mai termină. Ei trebuie să înţeleagă că evaluarea pe care o face Rednic ar trebui să-i mobilizeze nu să-i intimideze. Presiunea asta şi-au creat-o singuri, nu e o presiune artificială, nu le-a creat-o nimeni” a spus David la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: alexandru daviddinamogicu grozavdelorge 

viewscnt
Articole similare