Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Alexandru Maxim, OUT de la Mainz. Mijlocaşul român face marţi vizita medicală pentru a semna cu noua sa echipă

EXCLUSIV | Alexandru Maxim, OUT de la Mainz. Mijlocaşul român face marţi vizita medicală pentru a semna cu noua sa echipă
Comentarii

Alexandru Maxim este tot mai aproape de a colabora cu Marius Şumudică. După ce l-a ratat pe Chipciu, care a semnat cu CFR Cluj, antrenorul român speră acum să finalizeze aducerea mijlocaşului de la Mainz.

Din informaţiile Telekom Sport, oficialii cluburilor Gaziantep Gazişehir şi Mainz au bătut palma pentru împrumutul mijlocaşului român până în vara acestui an.

Alexandru Maxim şi-a dat şi el acordul de a merge în Turcia, iar marţi va ajunge la sediul clubului pentru a efectua vizita medicală. În cazul în care totul va decurge aşa cum trebuie, mijlocaşul român se va alătura lotului pregătit de Marius Şumudică până la finalul sezonului.

Alexandru Maxim, OUT de la Mainz

Calităţile lui Maxim nu l-au impresionat pe Achim Beierlorzer. Fostul fotbalist de la Pandurii şi VfB Stuttgart va pleca în această iarnă şi cea mai bună variantă pentru el pare a fi Gaziantep.

Pe lista plecărilor se mai află şi alţi jucători. Jonathan Burkardt, Aaron Seydel şi Leandro Barreiro nu mai sunt nici ei pe placul antrenorului şi vor fi nevoiţi să îşi anunţe impresarii că au nevoie de echipe noi.

Mijlocaşul român se află la Mainz din vara anului 2017, atunci când a fost transferat de la VfB Stuttgart, în schimbul sumei de trei milioane de euro. De atunci, Maxim a adunat 56 de meciuri şi a reuşit cinci goluri şi cinci pase decisive pentru formaţia germană.

Maxim şi-a început cariera de jucător profesionist în Spania, la Espanyol B, după care a mai evoluat la CF Badalona, Pandurii Târgu Jiu şi VfB Stuttgart.

  • 2 - două milioane de euro este cota lui Maxim, conform Transfermarkt.de
  • 39 de selecţii şi cinci goluri are Maxim la naţionala României

Afla mai multe despre: alexandru maximmarius sumudica 

viewscnt
Articole similare