Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Alexandru Mitriţă a clarificat scandalul de la naţională: ”Contra a făcut bine că m-a exclus” Adevărul despre ce s-a întâmplat la lot

EXCLUSIV | Alexandru Mitriţă a clarificat scandalul de la naţională: ”Contra a făcut bine că m-a exclus” Adevărul despre ce s-a întâmplat la lot

Echipa națională

Comentarii

Alexandru Mitriţă a vorbit, în exclusivitate la Telekom Sport, despre episodul de la naţională, acolo unde Contra l-a exclus din lot pentru meciul cu Insulele Feroe.

Mitriţă şi-a recunoscut vina şi spune că selecţionerul Contra a procedat bine când l-a exclus din lot. Fotbalistul de la New York City FC a spus că nu l-a înjurat pe Jerry Gane, aşa cum apăruse informaţia de curând.

Am fost scos la pauza meciului, am dat mâna cu Mister şi asta a fost tot. Nu-mi permit să înjur pe nimeni. Mister Contra m-a debutat la echipa naţională mare. Nu am avut o atitudine corectă la antrenamentele de după meciul cu Suedia. Mister a făcut o alegere bună că m-a exclus din lot. Am 24 de ani şi învăţ din greşeli.

N-am avut o atitudine corectă la antrenamente şi n-am cum să joc aşa. Mesajul meu de pe Instagram n-a fost pentru cei de la echipa naţională, ci pentru câţiva oameni care mi-au trimis câteva mesaje urâte. Nici vorbă să fie pentru Contra sau pentru cineva din staff.

Am fost foarte supărat că n-am făcut o primă repriză foarte bună. Aş fi vrut să joc şi în repriza a doua pentru a îndrepta ce am făcut prost în prima parte a meciului cu Suedia. Nu mă aşteptam să fiu în afara lotului, credeam că o să fiu rezervă cu Insulele Feroe. Repet, Mister a făcut o alegere foarte bună.

Contra mi-a explicat de ce nu fac parte din lotul cu Insulele Feroe. Nu a avut nicio legătură cu prestaţia mea din meciul cu Suedia, ci doar cu prestaţia mea de la antrenamente. N-a fost uşor cu fusul orar, dar nu vreau să dau vina pe aşa ceva”, a spus Mitriţă, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: mitritanationalaromania 

viewscnt
Articole similare