Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Alibec, aproape de lovitura carierei în Turcia. E văzut drept viitorul golgheter din Super Lig: „Poate să marcheze 15 goluri”

EXCLUSIV | Alibec, aproape de lovitura carierei în Turcia. E văzut drept viitorul golgheter din Super Lig: „Poate să marcheze 15 goluri”

Stranieri

Comentarii

Denis Alibec a fost protagonistul unui transfer pe ultima sută de metri a perioadei de mercato.Atacantul a ajuns în Turcia, la Kayserispor, deşi era ca şi dat la Al-Qadisiyah, în Arabia Saudită.

Alibec, aproape de lovitura carierei. E văzut drept viitorul golgheter din Turcia: „Poate să marcheze 15 goluri”

În perioada de mercato recent încheiată, Denis Alibec (29 de ani) şi-a văzut visul cu ochii. Atacantul a reuşit să prindă un transfer în străinătate, poate ultimul tren pentru a câştiga mai mulţi bani decât până acum.

La Kayserispor, Alibec va primi 750 de mii de euro, 800 demii, respectiv 850 de mii de euro, adică un total de 2,4 milioane de euro în cei trei ani de contract. În România, oamenii de fotbal văd şi potenţial sportiv în Turcia pentru atacant. Managerul lui FC Voluntari, Ioan Andone, aşteaptă de la Alibec prestaţii la fel de bune precum cele arătate în acest sezon.

„Dacă el e în regulă ca jucător şi va avea o atitudine corectă faţă de fotbal, e un fotbalist foarte bun, care va ajuta echipa naţională. Cred că e bine pentru el că a schimbat, îi trebuia altceva, e spre sfârşitul carierei, 3-4-5 ani de joc şi s-a liniştit. În Turcia te linişteşti financiar, să fii cu mintea doar la fotbal. Turcia e un campionat în care Alibec poate să marcheze 15 goluri”, a declarat Ioan Andone pentru Telekom Sport.

Până să debuteze în Super Lig, Denis Alibec e convocat la echipa naţională a României, care va întâlni Islanda, în semifinala play-off-ului de calificare la Campionatul European, şi Norvegia şi Austria, în UEFA Nations League.

Kayserispor, noua echipă a lui Alibec, la care mai evoluează şi alţi doi români, Silviu Lungi şi Cristi Săpunaru, este pe locul 14 în Turcia, cu trei puncte după primele trei etape.

  • 14 goluri şi 11 assist-uri a reuşit Denis Alibec sezonul trecut la Astra
  • 1,9 milioane euro e cota atacantului în vârstă de 29 de ani pe transfermarkt.com
  • 12 selecţii şi două goluri are atacantul la echipa naţională a României

Afla mai multe despre: alibecandone 

viewscnt
Articole similare