Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Alibec are o "poliţă de plătit" în dubla cu Lazio. Lovin a dezvăluit de ce atacantul va fi mai motivat ca niciodată

EXCLUSIV | Alibec are o "poliţă de plătit" în dubla cu Lazio. Lovin a dezvăluit de ce atacantul va fi mai motivat ca niciodată

FCSB

Comentarii

După o primă parte a sezonului presărată de probleme, Denis Alibec e decis să demonstreze că poate fi şi la FCSB omul care trage echipa după el, iar dubla cu Lazio reprezintă oportunitatea perfectă pentru vârful de 27 de ani.

  • FCSB - Lazio e LIVE pe Telekom Sport 1, pe 15 februarie, de la 22:05

Agentul lui Alibec, Florin Lovin, a vorbit pentru Telekom Sport despre aşteptările atacantului pentru meciurile cu gruparea din Serie A şi a dezvăluit că acesta va avea o motivaţie suplimentară în cele două confruntări: faptul că nu a reuşit să se impună în Italia, nici la Bologna. Alibec ştie că italienii vor urmări cele două partide şi vrea să demonstreze că nu mai e jucătorul nevoit să revină în România, după experienţele nereuşite din Serie A.

"Alibec are bilanţ bun în cupele europene. Sperăm sau cel puţin eu sper să joace şi să o facă cânt mai bine. El are şi ceva ambiţii legate de Italia pentru că a fost acolo şi nu a reuşit să se impună nici la Inter, nici la Bologna.

Acum e greu să vorbim de Italia (n.r. de o revenire). Cred că unui jucător care nu reuşeşte la două, trei echipe dintr-un campionat i se duce vorba şi apoi e greu să se mai întoarcă acolo. Însă el probabil în momentul de faţă şi-a luat gândul de la un transfer. Să spunem că a fost o perioadă de iarnă foarte obositoare pentru mine, ca agent. Foarte multe telefoane, mailuri, discuţii, deplasări, întâlniri. Când tragi linie la sfârşit şi vezi că nu prea ai realizat nimic e foarte greu de digerat. Însă e greu pentru că jucătorii români sunt văzuţi foarte prost afară şi asta practic spune totul!
", a declarat Florin Lovin pentru Telekom Sport.
 

Afla mai multe despre: alibeclaziofcsbinterbologna 

viewscnt
Articole similare