Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Alibec, aspru criticat după meciul cu Craiova: "El nu contează! De unde să ştie să dea voleu?"

EXCLUSIV | Alibec, aspru criticat după meciul cu Craiova: "El nu contează! De unde să ştie să dea voleu?"

FCSB

Comentarii

Cornel Dinu a comentat în stilul caracteristic evoluţia pe care atacantul echipei FCSB, Denis Alibec, a avut-o în meciul cu CS Universitatea Craiova, scor 2-0, precizând că nu îşi explică de ce vârful venit de la Astra este folosit în continuare ca titular.

Cu toate că a înscris un singur gol în acest sezon al Ligii 1, Alibec i-a luat din nou faţa golgheterului campionatului, Harlem Gnohere, în echipa de start. Atacantul de 27 de ani a fost la un pas de cea de-a doua reuşită stagională, în minutul 47, însă a şutat slab din poziţie ideală. Expertul Telekom Sport ştie ce l-a împiedicat pe Alibec să înscrie.

"Alibec nu contează în continuare. Nu ştiu de ce se insistă cu el. O lene ancestrală care-l domină l-a făcut să nu îndoaie puţin piciorul de sprijin şi să se apelce pe o parte. Am mai spus, el provine din călăreţii tătari care 2000 şi ceva de ani au stat pe cal şi când îi pui pe pământ nu prea ştiu să meargă. Şi, atunci, de unde să ştie să dea voleu, să acopere mingea? A dat, pur şi simplu, o pasă la portar, într-o situaţie foarte bună de a marca", a afirmat Cornel Dinu la Telekom Sport, în cadrul emisiunii Minutul 91.

FCSB a învins, luni, pe Arena Naţională, cu scorul de 2-0 (1-0), pe CSU Craiova, în ultimul meci al etapei a IV-a a play-off-ului Ligii I. În urma acestui succes, FCSB se distanţează la două puncte în fruntea clasamentului, faţă de ocupanta locului secund, CFR Cluj, care a remizat, duminică, pe teren propriu, scor 1-1, cu Astra Giurgiu.

Afla mai multe despre: alibecfcsbgnohere 

viewscnt
Articole similare