Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Alibec, la CFR Cluj? Marius Bilaşco: ”E un jucător care poate da mult mai mult la CFR decât face la Astra”

EXCLUSIV | Alibec, la CFR Cluj? Marius Bilaşco: ”E un jucător care poate da mult mai mult la CFR decât face la Astra”

Superliga

Comentarii

Oficialul formaţiei CFR Cluj, Marius Bilaşco, a discutat în exclusivitate la Telekom Sport despre posibilitatea transferului lui Denis Alibec în inima Ardealului.

Bilaşco a recunoscut, în cadrul emisiunii Sport Report, că tranzacţia nu a putut avea loc din cauza pretenţiilor financiare ale vârfului Astrei. În acelaşi timp, oficialul clujenilor a spus că Alibec ar fi putut face mai multă performanţă la CFR Cluj decât la Astra Giurgiu.

”Nu. Nu am avut discuţii pentru transfer, pentru că era mult peste ce puteam oferi noi, dar e un jucător care poate da mult mai mult la CFR decât face la Astra. Şi cota lui era alta la CFR, mai ales după evoluţiile de la naţională.”, ne-a declarat Marius Bilaşco.

Cuvintele de laudă la adresa atacantului României vin şi din partea lui Ioan Andone, preşedintele formaţiei FC Voluntari: ”Toată lumea a văzut că are calitate. Dacă s-ar duce acolo, are tot ce-i trebuie pentru a face un campionat bun şi să se liniştească şi el financiar cu Maxim, cu Şumudică. Eu cred că poate ajunge golgheterul Turciei, se poate transfera la Galatasaray.”.

Afla mai multe despre: denis alibec 

viewscnt
Articole similare