Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Alibec poate prinde un transfer la o echipă de Liga Campionilor: "Dacă ar fi după mine, mâine l-aş aduce. E extraordinar!"

EXCLUSIV | Alibec poate prinde un transfer la o echipă de Liga Campionilor: "Dacă ar fi după mine, mâine l-aş aduce. E extraordinar!"
Comentarii

Denis Alibec (29 de ani) a "distrus" FCSB aproape de unul singur, în Astra - FCSB 3-2, iar atacantul e în căutarea unei echipe din străinătate unde să se transfere. Cosmin Moţi (35 de ani) a mărturisit, într-un interviu exclusiv acordat Telekom Sport, că dacă ar depinde de el l-ar transfera imediat pe vârful de atac al Astrei în Bulgaria.

La Ludogoreţ, Alibec i-ar face concurenţă lui Claudiu Keşeru (33 de ani), golgheterul formaţiei de la sud de Dunăre. Moţi a vorbit în termeni foarte frumoşi despre atacantul Astrei, cu care şi-ar dori să fie coleg la campioana Bulgariei, Ludogoreţ.

"(n.r. - Nu îi pui o pilă să îi facă concurenţă lui Keşeru la voi?) Dacă ar fi după mine, mâine l-aş aduce pe Denis aici, nu intră în discuţie lucrul  acesta. Dacă cineva mă întreabă vreodată, o să îmi spun părerea că e un jucător extraordinar, un atacant senzaţional, un băiat de mare caracter. Dacă ar ţine de mine, mâine l-aş aduce la Ludogoreţ. Şi noi mai avem nevoie de un atacant lângă Claudiu, dar sunt alţi oameni care se ocupă de lucrurile astea şi deocamdată nu mă ascultă nimeni pe mine", a spus Cosmin Moţi, într-un interviu exclusiv acordat Telekom Sport.

Denis Alibec e unul dintre golgheterii Ligii 1, cu 13 goluri marcate şi 11 pase de gol, în 24 de meciuri jucate în toate competiţiile.

  • 1,4 milioane de euro este cota de piaţă a lui Denis Alibec în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Denis Alibec: "Probabil e ultimul meu sezon la Astra!"

Atacantul de la Giurgiu, golgheterul formaţiei de lângă Dunăre, a anunţat că vrea să plece de la Astra la finalul acestui sezon şi să profite de forma bună în care se află pentru a prinde un contract în străinătate. "Probabil că acesta este ultimul meu sezon la Astra, dacă voi fi lăsat să plec, cu siguranţă. Vreau să joc şi eu în cupele europene şi cred că încă mai am multe de spus în fotbal", a declarat Denis Alibec.

Afla mai multe despre: denis alibectransfercosmin motiludogoret 

viewscnt
Articole similare