Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Alin Toşca se întoarce în Liga 1 să se bată la titlu. Echipa care este aproape să dea lovitura

EXCLUSIV | Alin Toşca se întoarce în Liga 1 să se bată la titlu. Echipa care este aproape să dea lovitura

Superliga

Comentarii

CFR Cluj l-a trecut pe lista de transferuri şi pe Alin Toşca, jucător care are o situaţie incertă la Betis Sevilla. În a doua parte a sezonului, Toşca a fost împrumutat la Benevento, unde a lăsat o impresie foarte bună.

Campioana României are o campanie intensă de transferuri, în speranţa că va prinde un loc în grupele cupelor europene. Lista de achiziţii ar putea fi completată de Alin Toşca. Din informaţiile Telekom Sport, conducerea campioanei încearcă transferul fostului fundaş al FCSB-ului.

Alin Toşca are contract cu Betis Sevilla până în vara lui 2021, dar nu mai face parte din planurile clubului spaniol. Cu toate acestea, Betis va încerca, probabil, să-şi scoată măcar o parte din milionul de euro investit în transferul său de la FCSB.

De partea cealaltă, CFR Cluj a demonstrat că este dispusă să investească sume destul de importante, în încercarea de a-şi construi o echipă capabilă să intre atât în grupele cupelor europene, cât şi să se bată la titlu, în sezonul următor.

Alin Toşca a plecat de la FCSB în ianuarie 2017 şi de atunci a jucat 25 de meciuri pentru Betis Sevilla şi 13 partide pentru Benevento.

Afla mai multe despre: alin toscafcsbliga 1cfr cluj 

viewscnt
Articole similare