Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Am aflat ce s-a întâmplat cu Eric! Motivul pentru care brazilianul n-a mai fost folosit de Hagi! Anunţ de ultimă oră

EXCLUSIV | Am aflat ce s-a întâmplat cu Eric! Motivul pentru care brazilianul n-a mai fost folosit de Hagi! Anunţ de ultimă orăgalerie foto

Farul Constanța

Comentarii

Mijlocaşul brazilian al celor de la FC Viitorul Constanţa, Eric de Oliveira, a devenit cel mai bun marcator străin din istoria campionatului românesc, la egalitate cu un alt brazilian, Wesley, cu câte 64 de goluri marcate. Cu toate acestea, a lipsit la ultimele două partide ale Viitorului, fără a se cunoaşte cu exactitate motivele.

Eric de Oliveira marca în poarta celor de la FC Botoşani, la egalul de pe teren propriu, scor 2-2 şi îl egala pe Wesley, însă atitudinea războinică a managerului tehnic de pe litoral, Gheorghe Hagi, lăsa de înţeles că este supărat pe fotbalistul de 32 de ani. "Nu mă interesează recordul lui Eric. Eu mai am şi alţi jucători", a spus Hagi după acel meci.

În plus, la partida următoare, cu Astra Giurgiu, brazilianul a lipsit şi multă lume s-a grăbit să creadă că între Hagi şi Eric s-a produs o ruptură. Mai ales că sunt doi oameni cu foarte multă personalitate şi trăiesc fotbalul la intensitate maximă. Înaintea partidei, preşedintele constănţenilor, Gică Popescu, a declarat că Eric este accidentat. La conferinţa de după meci, Hagi a fost de altă părere.

"E în vacanţă, la Constanţa. I-am dat trei zile de vacanţă, patru. Nu e accidentat, e în vacanţă la Constanţa. Nu vorbesc de jucătorii care sunt accidentaţi. Eric e unul dintre jucătorii noştri, nu doar el e în echipă şi nu trebui să vorbim numai despre el", a tunat atunci Hagi.

La urma urmei, se pare că ce spunea Gică Popescu era adevărat. Eric are o problemă musculară la gamba piciorului stâng ce l-a obligat să facă repaus o perioadă bună de timp. Chiar dacă nu a fost o accidentate programată, lipsa lui Eric l-a scos din sărite pe Hagi, cel care îşi pune mari speranţe în experienţa sa. A dovedit-o de nenumărate ori că poate câştiga o partidă de unul singur, printr-o execuţie de geniu. Recuperarea lui Eric decurge bine, iar brazilianul este aşteptat să se întoarcă pe gazon chiar în partida cu FCSB Bucureşti, din deplasare, programată pe 1 septembrie.

 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare