Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "Am fost cam singurul care a spus că va avea succes la Rangers". Marius Niculae ştie ce trebuie să facă Ianis Hagi pentru un nou transfer de vis

EXCLUSIV | "Am fost cam singurul care a spus că va avea succes la Rangers". Marius Niculae ştie ce trebuie să facă Ianis Hagi pentru un nou transfer de vis

Stranieri

Comentarii

Marius Niculae a ajuns un sezon în Scoţia, la Inverness, şi crede că Ianis Hagi a luat decizia potrivită, când a ales să semneze cu Rangers.

"Am fost cam singurul care a spus că va avea succes la Rangers, pentru că ştiam foarte bine campionatul scoţian. Cum am zis, există o discrepanţă foarte mare între cele două echipe, Celtic şi Rangers. şi restul formaţiilor scoţiene. Tocmai pe asta m-am bazat, pentru că am jucat acolo. Ianis are calitate şi se va impune. Drept dovadă au activat acea clauză şi l-au cumpărat. 

Trebuie să mai crească, eu cred că îl va căli foarte bine acest campionat, pentru că este foarte dur, dar el are norocul să joace într-o echipă foarte bună, iar calităţile lui vor fi văzute mult mai bine. Pentru început, e foarte bun campionatul Scoţiei, se va căli foarte bine aici, iar apoi poate să facă pasul către altă ţară", a declarat Marius Niculae pentru Telekom Sport. 

Săptămâna trecută, Rangers a anunţat oficial transferul lui Ianis Hagi. Internaţionalul român Ianis Hagi a semnat un contract pe cinci sezoane cu Rangers FC.

Suma de transfer a lui Ianis Hagi, de la Genk la Rangers FC

Rangers trebuia să achite cinci milioane de euro pentru Ianis Hagi, potrivit opţiunii de transfer definitiv care a fost stabilită în iarnă, odată cu împrumutul românului. Cum pandemia de coronavirus a provocat o adevărată criză în fotbalul mondial, Rangers nu şi-a mai putut permite să plătească suma stabilită iniţial, aşa că a negociat cu Genk.

Potrivit The Scottish Sun, cele două cluburi au ajuns la un acord pentru suma de 3,5 milioane de euro, Rangers obţinând astfel o reducere de 1,5 milioane de euro la transferul internaţionalului român.

Afla mai multe despre: ianis hagimarius niculae 

viewscnt
Articole similare