Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV ”Am încredere în Mirel Rădoi!” Fostul golgheter al Ligii 1 crede în actualul selecţioner: ”O schimbare de antrenor nu ar fi inspirată!”

EXCLUSIV ”Am încredere în Mirel Rădoi!” Fostul golgheter al Ligii 1 crede în actualul selecţioner: ”O schimbare de antrenor nu ar fi inspirată!”
Comentarii

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Telekom Sport, Claudiu Niculescu a mărturisit că nu crede că este momentul ca Mirel Rădoi să plece de la cârma primei reprezentative.

Naţionala României e pe locul al patrulea în grupa J, cu trei puncte, la egalitate cu Islanda. Spaniolul Joaquin Caparros a dus-o pe Armenia pe primul al grupei, cu nouă puncte, peste Macedonia de Nord, locul secund, şi Germania, locul al treilea, ambele cu şase puncte: ”În cazul în care te încurci cu echipe mai slab cotate, devine o problemă mare în ecuaţia calificării.Trebuie să creadă până la final pt că altceva n-au de făcut.Trebuie să creadă şi lupte fiecare pt fiecare punct din ce a mai rămas din această campanie. Un lucru rău pe lângă rezult nostru e că Macedonia a câştigat în Germania. Cred că au trezit balaurul, asta nu e bine, până la urmă nu cred că se pune problema la finalul campaniei ce echipă va fi pe primul loc.  Sunt convins că Germania va fi pe primul loc. Rămâne să ne luptăm pt şansele pe care le mai avem cu încredere, cu aambiţie, dorinţă pt pct puse în joc” a explicat fostul golgheter al Ligii 1.

Claudiu Niculescu este convins că în ciuda eşecului de la Erevan, selecţionerul Mirel Rădoi nu ar trebui să plece de la prima reprezentativă: ”Nu ştiu dacă ar fi bine să plece acum Mirel. Cu siguranţă nu e bine, acum o altă schimbare de antrenor, un alt antrenor cu altă filosofie, cred că va fi greu. Am încredere în el, important e ce face echipa naţională până la urmă. Din păcate, după primele 3 meciuri, se pare într-o proporţie destul de mare că vom mai privi un camp la Tv fără nicio emoţie. Nu mai au nimic de pierdut până la urmă, trebuie să joace cu dezinvoltură, cu entuziasm, cu multă plăcere. E la început de drum, poate şi lipsa unei experienţe mari în această meserie.” a mărturisit fostul atacant de la Dinamo.

”Neplăcut surprins de ce s-a  întâmplat pe final de meci. Acolo sunt nişte momente pe final de meci, mai ales cu un om în minus, momente pe care jucăt tre să le gestioneze în teren pentru că ei iau deciziile in teren” a mai spus Niculescu.

Totuşi, ”Claugol” nu se declară foarte optimist în privinţa viitorului de la nivelul echipei naţionalei: ”Nu prea! lăsând la o parte...Să fim realişti şi să vedem realitatea aşa cum e ea. Să nu ne mai minţim.Că d-aia nu dăm înainte pt că ne minţim că batem, luăm pct sau puncte cu Germania, că dacă aveam puţin noroc, luam un punct cu Germania, cât noroc să ai când ei au avut 6-7 ocazii mari? Să fim realişti înainte să fim optimişti, şansele sunt mici” a mai spus Niculescu, în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: mirel rădoiclaudiu niculescu 

viewscnt
Articole similare