Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV "Am investit milioane de euro la Sportul!" Vasile Şiman, apariţie explozivă la Telekom Sport: "Nu trebuia să simt un blat. Eu îl ştiam"

EXCLUSIV "Am investit milioane de euro la Sportul!" Vasile Şiman, apariţie explozivă la Telekom Sport: "Nu trebuia să simt un blat. Eu îl ştiam"

Fotbal intern

Comentarii

Fostul patron de la Sportul Studenţesc, Vasile Şiman a fost invitatul lui Dan Udea la Telekom Sport.

Unul dintre cei mai charismatici oameni de fotbal din ultimii ani, Vasile Şiman este o apariţie rară. Chiar, din ce în ce mai rară.

Fostul patron al Sportului Studenţesc a răspuns totuşi invitaţiei Telekom Sport şi a fost invitatul serii în emisiunea Sport Report, moderată de Dan Udrea.

"Am băgat suficienţi de mulţi bani la Sportul. De ordinul milioanelor de euro. Mai mult decât se aşteaptă majoritatea. Sportul a transferat ultima dată jucători în 2006, deci nu pot vorbi despre profit" a mărturisit Şiman.

"Nu poţi să trăieşti din trecut. Aşa e şi la transferuri. Nu e bine să trăieşti din amintiri, ci din ceea ce poţi să faci astăzi. Timp de 7 ani nu am transferat niciun jucător, deci care sunt veniturile şi care sunt cheltuielile" a mai adăugat fostul patron din Regie.

El a mărturisit că a asigurat Sportului Studenţesc un buget anual de 2-3 milioane de euro şi a atras atenţia că se acordă prea multă importanţă încasărilor pe care le fac patronii din fotbalul românesc din transferuri şi prea puţin cheltuielilor curente şi investiţiilor sportive: "Aşa s-a întâmplat şi la Urziceni, aşa se poate întâmpla şi cu Gigi Becali. Păi când s-a transferat Stanciu? Acum 3-4 ani...e de mult. Clubul trebuie să trăiască.Tot timpul se vorbeşte doar despre ceea ce se încasează, nu şi despre ce se cheltuieşte. La un club de fotbal, e nevoie de bani. La Sportul, bugetul a fost mereu de 2-3 milioane de euro. Despre mine s-au spus multe lucruri, dar niciodată că am fost implicat într-o acţiune nelegală" a mai declarat Şiman, în exclusivitate pentru Telekom Sport.

"Oamenii slabi îsi caută scuze. Cei care sunt specializaţi într-un domeniu ştiu asta. La fel şi în fotbal, oamenii caută scuze, ba chiar mai şi povestesc peste zece ani cum au dat pe lângă o minge, mi se pare ruşinos. Nu trebuia să simt un blat, eu îl ştiam. La mine nu a venit niciodată vreo persoană din aşa zisa cooperativă sa-mi propună ceva. De ce? Pentru că ei erau doar executanţi! Nu ei decideau. Sportul Studenţesc nu era construită să câştige. Vorbim de 1999 când am intrat eu în activitatea respectivă. Au trecut 22 de ani...păi acum vorbim de obligativitate să foloseşti doi jucători sub 21 de ani. Păi noi aveam 18 jucători! Iar 14 dintre ei erau la naţionale. Regula nu e bună pentru Liga 1!" a mai spus Vasile Şiman.

Afla mai multe despre: vasile şiman 

viewscnt
Articole similare