Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "Am plâns după meci!" Halep, despre finala pierdută cu Wozniacki: "Eu nu o să apelez niciodată la astfel de trucuri!"

EXCLUSIV | "Am plâns după meci!" Halep, despre finala pierdută cu Wozniacki: "Eu nu o să apelez niciodată la astfel de trucuri!"

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep a vorbit pentru Telekom Sport într-un interviu amplu în care a atins inclusiv problema finalei de la Australian Open, pierdută în faţa danezei Caroline Wozniacki.

VEZI AICI INTERVIUL INTEGRAL ACORDAT DE SIMONA HALEP

Halep a recunoscut că a plâns după meci şi a vorbit şi despre momentul considerat de mulţi decisiv în marea finală: time-out-ul medial cerut de Wozniacki în ultimul set, într-un moment în care Simona conducea. Mulţi au considerat că daneza nu ar fi avut nevoie de îngrijiri medicale şi că a cerut acea pauză doar pentru a o scoate din ritm pe Halep. Simona recunoaşte că după acea pauză nu s-a mai simţit la fel de bine din punct de vedere fizic.

"Da, după ce am ieşit de pe teren, am plâns un pic. Nu mă simţeam prea bine şi plus că supărearea a fost destul de mare. Tristeţea mai mult, pentru că nu pot să spun că am fost supărată, am dat tot ce am putut. Am jucat extraordinar, ea a jucat mai bine, a fost mai puternică, de aceea a şi câştigat. Însă tristeţea a fost destul de mare [...]



Posibil, posibil (n.r. ca lucrurile să se fi întâmplat altfel dacă Wozniacki nu cerea time-out medical). Au fost cinci, şase minute care m-au scos din ritm. Am simţit oboseala mult mai mult după acele minute. Nu ştiu, poate a fost în mintea mea. Oricum, fizic n-am mai putut deloc.

Nu, eu nu o să fac niciodată aşa (n.r. asemenea trucuri). Eu când o să am nevoie la toaletă sau o să vreau să mă schimb, o să mă duc. Nu fac chestii de acest gen pentru că până acum am ajuns numărul 1 mondial fără să fac astfel de lucruri şi consider că, dacă va veni ziua să câştig un Grand Slam, o să-l câştig la fel!
", a declarat Halep pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: simona haleptenisexclusivwozniacki 

viewscnt
Articole similare