Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "Am rămas blocaţi în acele discuţii". Ce se întâmplă după demiterea lui Daniel Pancu de la Rapid! Anunţul clubului

EXCLUSIV | "Am rămas blocaţi în acele discuţii". Ce se întâmplă după demiterea lui Daniel Pancu de la Rapid! Anunţul clubului

Liga 2

Comentarii

Daniel Pancu (42 de ani) încă este antrenorul Rapidului, cel puţin în acte. Chiar dacă Dan Alexa îi va lua locul pe bancă, fostul mijlocaş va fi director sportiv până când problemele legale se vor lămuri.

Preşedintele lui Rapid, Ovidiu Burcă, susţine că s-a luat decizia corectă atunci când antrenorul a fost schimbat şi speră ca echipa din Giuleşti să ajungă la o înţelegere cu Daniel Pancu în această săptămână: "Din punct de vedere contractual, încă nu am ajuns la un numitor comun. A venit perioada asta complicată şi am rămas oarecum blocaţi în acele discuţii. Sper în această săptămână să reuşim să ajungem la un numitor comun şi să vedem în continuare ce e bine pentru Rapid şi pentru Daniel Pancu.

Din păcate, nu ne-am aşteptat sub absolut nicio formă că în acest început de retur echipa va acumula atât de puţine puncte. Am simţit că echipa era blocată.

Să îl ţinem în funcţie până când nu am mai fi avut şanse matematic nu cred că ar fi fost o decizie managerială atât de inspirată. Am luat cea mai grea decizie de când am început acest proiect, aceea de a aduce un alt antrenor. Ajunsesem într-o poziţie ingrată, care pe mine mă pusese să îmi pun semne de întrebare", a declarat oficialul lui Rapid pentru Telekom Sport. 

Contractul lui Daniel Pancu cu Rapid încă nu a fost reziliat, chiar dacă de la momentul în care Dan Alexa a fost anunţat ca fiind noul antrenor a trecut destul de mult timp. Mai mult decât atât, Pancu a dezvăluit, în exclusivitate pentru Telekom Sport, că nu a fost contactat pentru a fi rezolvată această problemă.

Rapid este pe locul 6 în Liga 2, dar la doar două puncte distanţă de locul secund, astfel că rămâne cu şanse mari la promovarea în prima ligă.

 

Afla mai multe despre: daniel pancudan alexaovidiu burca 

viewscnt
Articole similare