Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "Am semnat până la finalul sezonului, ăsta e adevărul!". David Caiado a dat cârţile pe faţă după plecarea de la FCSB: dezvăluiri despre experienţa trăită la Bucureşti

EXCLUSIV | "Am semnat până la finalul sezonului, ăsta e adevărul!". David Caiado a dat cârţile pe faţă după plecarea de la FCSB: dezvăluiri despre experienţa trăită la Bucureşti

FCSB

Comentarii

David Caiado (33 de ani) a povestit, într-un interviu exclusiv acordat Telekom Sport, toată experienţa avută la FCSB în scurta perioadă petrecută la echipa lui Gigi Becali. Caiado a fost unul dintre jucătorii pe care FCSB i-a împrumutat de la Hermannstadt pentru partida cu Slovan Liberec din preliminariile Europa League.

Caiado a dezvăluit că totul s-a întâmplat foarte repede şi a realizat prin ce a trecut abia după meciul cu Slovan Liberec, pierdut de FCSB cu 2-0, la Giurgiu.

FCSB a încropit într-o zi un prim 11 competitiv pentru meciul cu Slovan Liberec din turul trei preliminar al Europa League, după ce a fost lovită de un focar de COVID-19. "Roş-albaştrii" i-au împrumutat pe Karanovic şi Caiado de la Hermannstadt, dar l-au transferat şi pe Gabi Enache, liber de contract.

Portughezul spune că a semnat un contract până la finalul sezonului cu FCSB, dar, după o discuţie avută cu Toni Petrea, a ales să se întoarcă la Hermannstadt.

"Totul s-a întâmplat foarte repede. M-au sunat cu o seară înainte de meci, am ajuns la 2 dimineaţa în Bucureşti, la baza lor, apoi am făcut testul la dimineaţa. S-a întâmplat totul foarte repede. Înainte de meci nu am avut timp să dorm sau să absorb totul. Nu puteam să mă gândesc decât la ceea ce mi s-a transmit, că pot să ajut România şi că pot să ajut clubul să atingă faza următoare din Europa League. Nu a fost posibil, dar din partea mea, cred că am dat totul ca să îi ajut.

A fost ciudat. Cum v-am spus, a fost foarte dificil pentru mine să absorb totul într-un timp atât de scurt. A fost un moment, să trăieşti acest moment, să dai tot ce ai mai bun în timpul meciului... Abia după meci am avut timp să mă gândesc la ce s-a întâmplat şi am simţit că s-a petrecut totul prea repede. Abia atunci am realizat.

Am semnat un contract până la finalul sezonului acolo, acesta este adevărul. Dar am avut o discuţie cu antrenorul în ziua în care am plecat, sau cu o zi înainte, şi mi-a transmis că ar vrea să se bazeze pe mine până la finalul sezonului, pentru că sunt un jucător cu experienţă, dar mi-a spus că şi probabilitatea să joc nu era foarte mare. După cum ştiţi, cei mai buni jucători de pe poziţia mea sunt deja acolo. Aşa că m-am gândit că, la vârsta mea, e mai bine să mă întorc la echipa mea. Mă simt foarte bine aici, mă înţeleg bine cu antrenorul şi cu coechipierii, contruim ceva foarte bun. Am simţit că trebuie să mă întorc", a spus David Caiado, pentru Telekom Sport.

David Caiado a fost titular şi integralist în meciul FCSB - Slovan Liberec 0-2, de la Giurgiu.

Afla mai multe despre: david caiadofcsbexclusivhermannstadt 

viewscnt
Articole similare