Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "Am semnat pe trei ani cu CFR Cluj!" Jucătorul convins de Petrescu imediat după ce a cucerit titlul

EXCLUSIV | "Am semnat pe trei ani cu CFR Cluj!" Jucătorul convins de Petrescu imediat după ce a cucerit titlul

Superliga

Comentarii

CFR Cluj a devenit campioana României pentru a doua oară consecutiv şi pentru a cincea oară în istorie, însă oficialii din Gruia nu au timp să petreacă şi se concentrează direct pe formarea lotului pentru viitorul sezon.

Obiectivul lui Dan Petrescu este calificarea în grupele unei competiţii europene, iar tehnicianul a primit asigurări din partea şefilor că va putea aduce jucători cu nume în această vară.

CFR Cluj îşi propune să realizeze minim patru transferuri notabile în vară, dar pănâ atunci oficialii din Gruia se concentrează pe "securizarea" jucătorilor din actualul lot.

Unul dintre cei mai importanţi jucători din actualul lot, croatul Damjan Djoković, a fost convins să semneze prelungirea înţelegerii, iar mijlocaşul a confirmat pentru Telekom Sport că a semnat cu CFR Cluj până în 2022.

"Am prelungit încă 3 ani! Mă simt bine, mă simt acasă şi ultimii doi ani au fost foarte buni. Cred că e un proiect în care încercăm ceva şi în Europa şi mă bucur că fac parte din proiectul ăsta", a spus Djokovic pentru Telekom Sport.

Vrea revanşa cu Dudelange

Croatul aşteaptă tragerea la sorţi pentru preliminariile Ligii Campionilor şi spune că şi-ar dori să joace din nou cu campioana din Luxemburg, Dudelange, formaţie care a eliminat CFR-ul în Europa League în 2018.

"Nu a fost un moment plăcut, dar a fost o situaţie delicată şi în afara terenului, dar pentru asta mi-ar plăcea o revanşă cu ei.

Dacă e posibil să arătăm ca a fost o eroare, da, cu plăcere! Anul trecut a fost situaţia când s-a schimbat antrenor, staff, au fost turbulenţe şi nu am jucat cu echipa care au jucat cel mai mult. Am avut accidentări şi sper cu cine jucăm acum în vară să fie toată lumea sănătoasă şi să jucăm la maximul cu toţi adversarii
", a declarat Djokovic pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: dan petrescudjokoviccfr cluj 

viewscnt
Articole similare