Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "Am stat numai pe telefoane". Cum a trecut Dan Petrescu peste perioada de izolare

EXCLUSIV | "Am stat numai pe telefoane". Cum a trecut Dan Petrescu peste perioada de izolare

CFR Cluj

Comentarii

Meciurile din Liga I sunt suspendate de două luni, iar oficialii cluburilor au trecut cu greu peste perioada de carantină.

Începând cu data de 15 mai, cluburile îşi vor putea relua pregătirile, astfel încât, cel mai probabil, la jumătatea lunii iunie, meciurile din Liga I să revină. Bogdan Mara a dezvăluit, la Telekom Sport, cum a trecut Dan Petrescu peste perioada de carantină.

"Este o perioadă foarte grea, e greu să stai fără fotbal şi fără să ai activitate, dar sperăm să se încheie cât mai repede, să începem curând activitatea şi, de ce nu, sperăm ca în iunie să putem începe şi campionatul. Ne lipseşte mişcarea, dar am respectat ceea ce trebuia să respectăm şi important e ca toţi să trecem peste această perioadă grea.

Dan Petrescu a rămas pe telefoane în perioada asta să vorbim, dar sperăm să ne revedem curând şi să începem antrenamentele pentru că ne e dor tuturor de fotbal şi toată lumea are nevoie din nou să vadă fotbal. A fost greu de tot şi pentru Dan Petrescu, dar nu a stat, el s-a antrenat mereu, a jucat tenis cu piciorul, a mai făcut o sală, o piscină în fiecare zi, că el e disperat cu piscina şi e un tip activ care nu a stat nici în această perioadă fără să facă un pic de sport.

Toţi jucătorii noştri sunt la Cluj, iar acum, uşor, uşor, zilele viitoare, vom stabili strategia pe care o vom urma" , a declarat Bogdan Mara la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: dan petrescu 

viewscnt
Articole similare