Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "Am vorbit cu Mirel şi zic 'Gata, ne-am scos acum!'". Nicolae Dică a dezvăluit ce motiv de bucurie au avut înaintea meciurilor echipei naţionale

EXCLUSIV | "Am vorbit cu Mirel şi zic 'Gata, ne-am scos acum!'". Nicolae Dică a dezvăluit ce motiv de bucurie au avut înaintea meciurilor echipei naţionale
Comentarii

În direct la Telekom Sport, Nicolae Dică (41 de ani), secundul lui Mirel Rădoi la naţionala României, a vorbit despre revenirea lui George Puşcaş (24 de ani) în echipa lui Reading.

Revenit după accidentare, George Puşcaş a dat golul victoriei pentru Reading în ultima etapă din Championship, 1-0 cu Blackburn, şi le-a oferit motive de bucurie lui Dică şi Rădoi. Invitat la Telekom Sport, Nicolae Dică a dezvăluit o conversaţie pe care a avut-o pe Mirel Rădoi după ce a aflat că Puşcaş a jucat titular şi a şi marcat pentru Reading.

"M-am bucurat când am văzut că Puşcaş joacă titular. (n.r. - A fost sărbătoare?Aţi deschis şampania?) Când am văzut că joacă titular am vorbit cu Mirel, zic, gata, ne-am scos acum! Avem un atacant. Şi e şi Keseru. Este important că Puşcaş a revenit a jucat şi foarte bine, a reuşit să marcheze", a spus Nicolae Dică, la Telekom Sport.

VIDEO | George Puşcaş, revenire cu gol pentru Reading!

George Puşcaş (24 de ani) a revenit cu gol la primul meci ca titular la Reading - Blackburn, scor 1-0. Românul a fost titularizat pentru prima dată în patru luni la Reading şi nu a dezamăgit. În meciul cu Blackburn, George Puşcaş, a început bine partida şi a fost aproape de un gol superb, în minutul 15, atunci când lobul său a eşuat de puţin. Mingea a căzut pe plasa porţii.

Atacantul naţionalei României a deschis scorul în minutul 24, după ce a fost lăsat singur cu portarul advers.

Afla mai multe despre: george puscasechipa nationalanicolae dicaromaniamirel radoi 

viewscnt
Articole similare