Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "Am vorbit cu Ştefan Radu". Ioan Andone, dezvăluiri despre situaţia românului lui Lazio: "Era trist. Ghinion!"

EXCLUSIV | "Am vorbit cu Ştefan Radu". Ioan Andone, dezvăluiri despre situaţia românului lui Lazio: "Era trist. Ghinion!"

Serie A

Comentarii

Fundaşul lui Lazio, Ştefan Radu (34 de ani), a ratat meciul de gală din Champions League cu Bayern Munchen, scor 1-4, din cauza unei accidentări. Ioan Andone a vorbit la telefon cu jucătorul român şi a aflat ultimele informaţii.

VIDEO Ioan Andone a vorbit la telefon cu Ştefan Radu: "Iar nu eşti?"

Marţi, Lazio, fără Ştefan Radu pe teren, a fost învinsă cu 4-1 de Bayern Munchen în turul optimilor de finală din Champions League. În celălalt meci al serii, Chelsea a produs surpriza şi a învins-o pe Atletico Madrid la Bucureşti, pe Arena Naţională. 

Totuşi, fundaşul central a fost alături de echipa sa şi a urmărit meciul din Italia din tribunele arenei, alături de fostul selecţioner al României, Cosmin Contra. 

Cu o zi înaintea partidei, Ioan Andone a vorbit la telefon cu Ştefan Radu, care i-a dezvăluit situaţia sa medicală. Apărătorul central s-a accidentat în urmă cu o săptămână şi jumătate, înaintea meciului cu Inter. 

Ştefan Radu urmează să revină la antrenamente peste două săptămâni şi e supărat că nu a jucat cu Bayern Munchen în Champions League: "Aseară am vorbit cu el. Mi-a spus că a simţit la încălzire, simţea de dinainte, a vrut să joace cu Inter. S-a operat de hernie inghinală şi i-au spus doctorii că în două săptămâni se va antrena. 

Era acasă, era aşa trist... Mi-a zis <<Iar nea Ando...>>. I-am zis <<Iar nu eşti?>> (n.r. - râde). Ghinion! Sunt jucători care au ghinion, care joacă doar în campionat. Nu poţi spune că nu se pregăteşte. E profesionst, că altfel n-ar juca la vârsta asta. E ghinionist", a declarat preşedintele lui FC Voluntari pentru Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: ioan andonestefan radubasarab pandurustefan radu laziolazio 

viewscnt
Articole similare