Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | „Am vorbit de foarte multe ori pentru Dinamo”. Anamaria Prodan se implică în preluarea clubului din Ştefan cel Mare

EXCLUSIV | „Am vorbit de foarte multe ori pentru Dinamo”. Anamaria Prodan se implică în preluarea clubului din Ştefan cel Mare

Dinamo București

Comentarii

Anamaria Prodan (47 de ani) este căsătorită cu Laurenţiu Reghecampf, fost jucător şi antrenor la FCSB, dar nu s-a ferit niciodată să îşi arate simpatia pentru rivala roş-albaştrilor, Dinamo.

Anamaria Prodan priveşte cu optimist viitorul lui clubului din Ştefan cel Mare, chiar dacă finanţatorul lui Dinamo, Ionuţ Negoiţă, a sistat discuţiile şi cu posibilii investitori spanioli. Agentul FIFA nu consideră proiectul socios o soluţie pe teremen lung şi este de părere că negocierile eşuate din trecut sperie orice posibil doritor care vrea să îi preia pe roş-albi.

„Cred eu că Dinamo nu o să aibă probleme, gen să se ducă în Liga a IV-a, sau cum se vehiculează. Eu cred că până la urmă cineva trebuie să vină cu bani lângă clubul ăsta. Cred că sunt foarte mulţi dinamovişti care au bani.

Într-adevăr, trebuie bani foarte mulţi ca să ţii Dinamo, nu este o joacă, dar se va găsi până la urmă cineva. Eu nu cred în chestia asta, că suporterii pot să ţină un club de talia lui Dinamo. Asta este o soluţie de moment.

(Te-a întrebat cineva vreodată de Dinamo?)

Da, am vorbit de foarte multe ori pentru Dinamo, numai că, de fiecare dată când apare în presă că Dinamo gata e vândut, că vin spaniolii, că vin arabii sau turcii, e o mare problemă.  Când toate lucrurile astea apar în străinătate, în toate ziarele de sport, că,  vezi, Doamne!, s-au certat, nu s-a vândut, fiecare declară altceva, e o problemă. Şi atunci, nimeni nu se bagă”, a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: dinamoanamaria prodan 

viewscnt
Articole similare