Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Amicalele l-au speriat pe Becali! Ce transfer uriaş forţează FCSB. Mutare de urgenţă cerută de Teja pentru titlu

EXCLUSIV | Amicalele l-au speriat pe Becali! Ce transfer uriaş forţează FCSB. Mutare de urgenţă cerută de Teja pentru titlu

FCSB

Comentarii

FCSB n-a reuşit să câştige niciuna dintre cele trei partide amicale pe care le-a disputat în Marbella sub comanda lui Mihai Teja. Jocul roş-albaştrilor pare schimbat faţă de perioada în care aceştia erau antrenaţi de Dică, dar echipa arată în continuare destul de rău în multe momente.

Chiar dacă a fost alimentat cu informaţii bune din Spania, Gigi Becali nu este deloc mulţumit de evoluţia echipei în partidele amicale din 2019 şi încearcă un transfer spectaculos. În noile sisteme încercate de Teja, 4-1-4-1 şi 4-3-3, mijlocaşii centrali sunt esenţiali, iar steliştii suferă în acea zonă.

Au venit Florentin Matei şi Adrian Stoian, dar aceştia au nevoie de adaptare dacă vor fi nevoiţi să joace ca mijlocaşi centrali, ambii fiind mai degrabă atraşi de zona ofensivă. Astfel, în aceste condiţii, Telekom Sport a aflat că Becali ar vrea să mai transfere un jucător, asta deşi a declarat că FCSB a încheiat campania de achiziţii pentru această iarnă. Ionuţ Vînă este omul pe care Becali vrea să-l aducă la FCSB pentru a dinamiza lucrurile la mijlocul terenului.

În 4-3-3, mijlocaşii centrali sunt esenţiali. Uitaţi-vă cât de mult aleargă Vînă la Viitorul şi cum reuşeşte să fie important atât în atac cât şi pe faza defensivă”, spunea Andrei Vochin, la Telekom Sport. În ultimele zile, Becali pune tot mai multă presiune pe Hagi, dar ”Regele” e greu de convins.

Citeşte şi:

Chiar dacă Becali e dispus să ofere o sumă foarte mare, Hagi nu ar vrea să se despartă de Vînă acum. Motivul? Viitorul nu e sigură de calificarea în Playoff, iar Hagi nu-şi permite ca formaţia sa să nu se califice în primele şase echipe din Liga I pentru a ataca o calificare în Europa League.

TEJA AR VREA ALT JUCĂTOR

Când a venit la FCSB, Teja i-a cerut lui Becali neapărat doi mijlocaşi centrali. Au venit Matei şi Stoian, dar antrenorul ar fi vrut alte două nume: Ivanov şi Fofana. ”Mi-a zis că nu poate să facă posesie cu Filip şi o să-i aduc ce jucători vrea el”, promitea Becali la instalarea lui Teja.

Nu s-a întâmplat aşa, iar lucrurile par să se mişte mai greu pentru Teja fără jucătorii pe care el i-a cerut. Astfel, antrenorul i-ar fi transmis lui Becali să încerce să reia negocierile cu Gaz Metan Mediaş pentru Fofana.

Chiar şi aşa, Vînă pare să rămână singura ţintă clară pentru stelişti în următoarele zile.

Afla mai multe despre: becalitransferfcsbvinahagiviitorultejafofana 

viewscnt
Articole similare