Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Amintiri de-o parte şi de alta a baricadei! Dorinel Munteanu, dinamovist şi stelist în eternul derby: "Nu regret absolut nimic"

EXCLUSIV | Amintiri de-o parte şi de alta a baricadei! Dorinel Munteanu, dinamovist şi stelist în eternul derby: "Nu regret absolut nimic"

Superliga

Comentarii

Dorinel Munteanu a fost atât jucător cât şi antrenor la cele două mari rivale din fotbalul românesc.

Dorinel Munteanu a explicat în exclusivitate pentru Telekom Sport alegerea făcută în 2004 când a ales să revină în România, dar nu la Dinamo unde debutase în fotbalul mare, ci la eterna rivală Steaua. 
 
"Nu a fost deloc grea alegerea, au fost lucruri normale. Am revenit la Steaua la finalul carierei fiindcă nu a avut Dinamo nevoie de mine. Mi-a dat Steaua prilejul să câştig un campionat cu ei, a fost o perioadă foarte frumoasă acolo" şi-a adus aminte Dorinel. 
 
Dinamo şi FCSB se luptă pentru play-off respectiv titlu. Obiective pentru care garantează Rednic şi Dică. 
 
"Contează antrenorul care face strategia, care face echipa. Jucători fără antrenor nu se poate. Rednic are experienţă, Dică e la început de drum. Sunt doi antrenori care îşi doresc să câştige, să vedem cum îşi vor pregăti echipa. Nu este un duel dezechilibrat. Cred că suporterii vor juca un rol important, vor face o coregrafie frumoasă şi va fi foarte bine" a încheiat Dorinel.

Afla mai multe despre: dorinel munteanusteauadinamo 

viewscnt
Articole similare