Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Amintiri de poveste. Gesturi impresionante făcute de Juventus pentru Adrian Mutu: "Era totul special pentru mine"

EXCLUSIV | Amintiri de poveste. Gesturi impresionante făcute de Juventus pentru Adrian Mutu: "Era totul special pentru mine"
Comentarii

Adrian Mutu a jucat la multe echipe tari din Europa, dar nicăieri nu s-a simţit mai bine ca la Juventus. Invitat în emisiunea Euro Center, fostul atacant a povestit cu cât profesionalism l-au tratat şefii "Bătrânei Doamne".

Juventus i-a întins o mână lui Adrian Mutu în cel mai greu moment al carierei sale. A semnat pe cinci sezoane cu torinezii, în ianuarie 2005, chiar dacă atacantului îi expira suspendarea abia în luna mai.
 
"În momentul în care mă aflam la Juventus, mă simţeam foarte protejat de acest club, mai ales prin prisma faptului că eu, fiind în stare de suspendare, ei nu aveau voie să facă, pentru că se consideră că un jucător suspendat nu are voie să joace un meci cu arbitru oficial la centru.
 
Atunci, ei organizau meciuri amicale la baza lor de pregătire, dar aceste meciuri erau arbitrate de unul dintre antrenorii echipelor adverse. Era ceva cu porţile închise, iar totul era special pentru mine. Atunci am jucat cu toţi atacanţi în faţă, de la Trezeguet, Ibrahimovic până la Del Piero. Chiar dacă am jucat un meci şi am câştigat un titlu atunci, a rămas faptul că, în fiecare săptămână, eu aveam meciul meu amical în care toată echipa juca. Atunci participam şi eu ca un jucător normal" , a declarat Adrian Mutu pentru Telekom Sport.
 
Mutu a mai avut parte de o altă surpriză din partea torinezilor.
 
"Mai este o poveste interesantă. Era ziua fostei mele soţii, Consuelo, şi a venit la mine la uşă un buchet imens de flori. Prima dată m-am întrebat ce s-a întâmplat, cine trimite astfel de flori. Mă gândeam să o iau puţin la întrebări, apoi, când m-am uitat pe bileţel, era o urare din partea clubului Juventus" , a continuat Mutu.

Afla mai multe despre: juventustorinoadrian mutudel piero 

viewscnt
Articole similare