Experiențe împreună.
You are here:

EXCLUSIV | Amintiri din copilărie cu un fost căpitan de la Steaua: ”Mama mi-a spart multe mingi.” Ce probleme avea cu vecinii

EXCLUSIV | Amintiri din copilărie cu un fost căpitan de la Steaua: ”Mama mi-a spart multe mingi.” Ce probleme avea cu vecinii

Top Interviuri

Alexandru Săbău a continuat seria TOP INTERVIURILOR, iar invitatul din această săptămână a fost Sorin Ghionea. Fostul căpitan al Stelei a vorbit, printre altele, despre cum şi-a petrecut copilăria şi cum îşi teroriza vecinii.

Îndrăgostit iremediabil de minge, Sorin Ghionea a ajuns să-şi terorizeze vecinii de la bloc cu pasiunea sa pentru fotbal.

Copilăria a fost plină de aventuri. Nu stăteam absolut deloc. Îmi plăcea foarte mult fotbalul. Ţin minte că era un film la televizor când eram copil cu un fotbalist, cred că Aşchiuţă se numea. Eu eram Aşchiuţă şi cu prietenul meu mai mare jucam contra celorlalţi.

Mi-a spart foarte multe mingi mama pentru că mă jucam cu ele în casă. Le puneam din pat în şifonier şi bătea vecinul în ţeavă, că îl deranjez, nu putea să doarmă. Dacă plecam doar cu mama la cumpărături, nu putea să scape de mine până nu-mi cumpăra o minge. Dacă mergeam cu tata, era puţin mai greu, ieşeam cu coada între picioare”, a spus Sorin Ghionea.

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta