Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Amintiri din derby: "Dacă te bătea Dinamo, râdeau toţi de tine". Adversarul care i-a pus cele mai multe probleme lui Bănel Nicoliţă: "Ne certam, ne loveam"

EXCLUSIV | Amintiri din derby: "Dacă te bătea Dinamo, râdeau toţi de tine". Adversarul care i-a pus cele mai multe probleme lui Bănel Nicoliţă: "Ne certam, ne loveam"

FCSB

Comentarii

Bănel Nicoliţă, 35 de ani, şi-a adus aminte de derby-urile împotriva lui Dinamo, într-un interviu exclusiv pentru Telekom Sport.

Acum este pe final de carieră şi joacă la CS Făurei, în Liga a 3-a, însă în urmă cu mai bine de 10 ani, Bănel Nicoliţă era unul dintre personajele importante din derby. Primul a fost în sezonul 2004-2005 şi a rămas derby-ul preferat al lui Bănel: "Cel în care am debutat, când am câştigat cu 1-0 în minutul 86. Atunci a înscris Dică, în 2004/2005"

Deşi a jucat la echipa naţională şi în cupele europene, Nicoliţă recunoaşte că emoţiile dinaintea unui derby cu Dinamo sunt cu totul speciale. 

"Nu dormeam o săptămână înainte de meci. Emoţii şi stresul acela, pentru că dacă te bătea Dinamo râdeau toţi de tine", a mai spus Nicoliţă în interviul pentru Telekom Sport. 

Chiar dacă Dinamo în acea perioadă avea atacanţi de temut, un fundaş i-a pus cele mai mari probleme lui Nicoliţă: "Pulhac, pentru că el era fundaş stânga, eu mijlocaş dreapta şi tot timpul ne certam, ne şi loveam, dar după meci eram prieteni".

Din 2005 până în 2011 a evoluat Bănel Nicoliţă pentru actuala FCSB. 13 meciuri a jucat Bănel Nicoliţă împotriva lui Dinamo, fără să înscrie vreun gol în poarta "câinilor". 

Afla mai multe despre: banel nicolitafcsb 

viewscnt
Articole similare