Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Amintirile lui Mirel Rădoi. Cum era Crăciunul în copilărie: "Am crescut la bunici, abia aşteptam cadourile". Ce obicei avea şi ce a discutat cu copiii lui

EXCLUSIV | Amintirile lui Mirel Rădoi. Cum era Crăciunul în copilărie: "Am crescut la bunici, abia aşteptam cadourile". Ce obicei avea şi ce a discutat cu copiii lui

Fotbal intern

Comentarii

Mirel Rădoi începe analiza meciului cu Islanda imediat după Anul Nou. Până atunci petrece în familie şi şi-a adus aminte la microfonul Telekom Sport cum era Crăciunul în copilărie. Selecţionerul a spus că atunci când primea portocale, banane sau o ciocolată de la Moş Crăciun era fericit, dar acum, dacă le-ar pune asta copiiilor săi sub brad, aceştia s-ar supăra.

"(n.r. Crăciunul pentru copilul Mirel cum era?) Abia aşteptam cadourile, sincer şi mi-aduc aminte că era doar o singură ciocolată, portocale mai mult, banane. Chiar acum câteva zile, înainte să ajung în Spania, discutam cu copiii mei la ziua lor şi le spuneam cât de mult aşteptam noi săculeţul acela de plastic cu portocale, buchetul de banane şi o ciocolată. Le explicam acum că noi dacă le-am pune lucrurile alea sub brad probabil că s-ar supăra. Şi atunci trebuie să vină oarecum Moş Crăciun, că îl şi văd acum acolo, trebuie să vină să le completeze lor cadourile", a spus Mirel Rădoi, pentru Telekom Sport.

Rădoi a renunţat la fotbal în urmă cu aproape cinci ani şi chiar dacă nu mai arde atât de multe calorii, recunoaşte că a rămas un gurmand. I-au rămas în minte pomana porcului şi grătarul de la bunici.

"(n.r. - În copilărie ce aşteptai să mănânci de Crăciun, cozonac, şorici?) Eu am copilărit la bunici de la un an şi ceva. Când eram mic, eram puţin mai gelos şi mă duceam, ne punea pe amândoi în pătuţ, pe mine şi pe fratele meu şi săream pe el. Atunci bunica mea când a văzut a zis hai că vă mai ajutăm noi, îl luăm la noi o perioadă şi după aia m-am obişnuit acolo. Chiar dacă stăteam foarte aproape, ne vizitam. Şi am copilărit la bunici, am crescut acolo şi aveam un obicei. Aveam o sobă, dar făcută atât de bine că şi în ziua de azi asemăn când mergem la un restaurant grătarele cu cele făcute de bunicul meu în sobă.



Ţin minte că de Crăciun abia aşteptam, era pomana porcului, o făcea foarte bine bunica mea şi bunicul meu băga muşchiuleţul direct la sobă, la grătar.

Ţin minte că luau varză murată şi în uleiul ăla se făcea ceva, lucrurile alea mi-au rămas atât de bine în minte şi grătarul bunicului meu în sobă, în apartament era ceva fenomenal"
, mai spus Mirel Rădoi, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: mirel radoicraciunamintirivideo 

viewscnt
Articole similare