Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ana Maria Prodan nu dă înapoi: "Lui Dan Alexa trebuie să i se plătească tot contractul" Pentru ce perioadă mai trebuie să încaseze bani antrenorul

EXCLUSIV | Ana Maria Prodan nu dă înapoi: "Lui Dan Alexa trebuie să i se plătească tot contractul" Pentru ce perioadă mai trebuie să încaseze bani antrenorul

Astra Giurgiu

Comentarii

Dan Alexa a fost dat afară de Astra Giurgiu, dar scandalul dintre cele două părţi este departe de a se fi încheiat.

Agentul antrenorului, Ana Maria Prodan, a dat detalii în exclusivitate la Telekom Sport despre negocierile dintre părţi pentru rezilierea acordului semnat în vară. 

"Dan Alexa este antrenorul Astrei Giurgiu în momentul în care vorbim. Încă nu am găsit o soluţionare a litigiului. Am semnat ceea ce am primit, o suspendare din funcţie pe o perioadă de trei zile. Nimen nu trage cu dinţii de scaun, doar ca Dan Alexa îşi vrea drepturile financiare. Eu trebuie să fac ceea ce doreşte clientul meu. Este vorba despre salariile până la finalul contractului, care expiră în vara anului viitor" precizează agentul FIFA.
 
Ana Maria dezvăluie care sunt persoanele care pot soluţiona diferendul apărut săptămâna trecută. 
 
"Chestiile astea nu ţin nici măcar de patronul Astrei, nu îl interesează pe dânsul chestiile astea. Nu a intervenit niciodată şi nici nu a cerut bani, cum s-a vehiculat. O să discut cu Dani şi cu domnul Buduru şi probabil că o să găsim o variantă. Dacă nu, Dan Alexa îşi va lua un avocat şi va merge la comisii. Patronul nu s-a băgat niciodată peste el să îi impună ceva. Niciodată nu am auzit să zică ia-l pe ăsta, dă-l afară pe ăsta. Antrenorii în principal trebuie respectaţi. Eu cred că un contract se negociază la început. Iar dacă nu se poate plăti eu ştiu şi să îl întrebaţi pe Gigi Becali cu care am avut o discuţie şi îmi povestea. Mourinho când a fost chemat de Abramovic să rezilieze contractul, Mourinho i-a spus am negociat când am venit, acum dacă m-ai chemat nu avem ce să negociem, acum se plăteşte contractul" a adăugat Ana Maria Prodan. 

Afla mai multe despre: astradan alexacontractana maria prodan 

viewscnt
Articole similare