Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Anamaria Prodan a lămurit dilema momentului în fotbalul românesc: "Nu este o tragedie"

EXCLUSIV | Anamaria Prodan a lămurit dilema momentului în fotbalul românesc: "Nu este o tragedie"

Superliga

Comentarii

Pandemia de coronavirus a provocat mari probleme în fotbalul românesc. De la suspendarea campionatului şi echipele care nu vor promova sau nu vor retrograda până la contractele jucătorilor care expiră pe 31 mai.

Acesta din urmă este şi unul dintre cele mai "fierbinţi" topicuri de discuţie din Liga 1. Dacă în vest, fotbaliştii semnează contracte până la finalul lunii iunie, deşi campionatele se termină în luna mai, în România cluburile preferă să nu îşi plătească jucătorii o lună în plus, degeaba, când sunt în vacanţă. 

Astfel, mulţi au contracte care expiră pe 31 mai, iar în condiţiile în care Liga 1 va reîncepe în luna iunie, multe echipe ar rămâne fără jucători. Lucrurile nu stau chiar aşa, iar Anamaria Prodan a lămurit această dilemă, în exclusivitate pentru Telekom Sport.

"Deja intră, încet, încet, totul în normal, peste tot în lume. Şi România trebuie să intre, pentru că asta e viaţa, trebuie să trăim. 

Este firesc să semneze încă o lună sau cât mai durează până se termină campionatul, pentru că oricum nu au unde să se legitimeze. Deci nu este o tragedie", a declarat Anamaria Prodan pentru Telekom Sport. 

Totuşi, unele cluburi încă nu au început discuţiile cu jucătorii. Sergiu Buş, unul dintre fotbaliştii în cauză, a recunoscut pentru Telekom Sport că nu ştie ce se va întâmpla odată ce îi expiră acordul cu Gaz Metan Mediaş, la finalul lunii mai: "Mi se termină contractul pe 31 şi nu ştiu nimic deocamdată, dacă dânşii vor să se bazeze pe mine sau ce se va întâmpla".

Afla mai multe despre: anamaria prodan 

viewscnt
Articole similare